Sausio 20 d. transferai ir gandai: "Chelsea" bei "Liverpool" taikiniuose - netikėtos pavardės

Sausio 1-ąją dieną Europoje atsidarė žiemos žaidėjų perėjimų langas, kuris tęsis iki pat mėnesio pabaigos.

Lankomiausias šalies futbolo naujienų portalas "EuroFootball.lt" savo lankytojams kiekvieną dieną iki pat mėnesio pabaigos pateiks įdomiausias naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ir jau įvykusius sandorius.


"Liverpool" žada mesti iššūkį "Manchester United" komandai dėl Garetho Bale'o įsigijimo. Mersisaido klubas Madrido "Real" žvaigždei pinigų turės pardavęs Philippe'ą Coutinho ("Don Balon").

***

Londono "Arsenal" lyderis jau atsisveikino su savo komandos draugais ir artimiausiu metu oficialiai taps "Man United" nariu ("Daily Mirror").

***

Pasak "El Chiringuito TV", "Real" veda slaptas derybas su "Liverpool" krašto puolėju Mohamedu Salah, kuris į Ispaniją galėtų atvykti vasarą.

***

"Paris Saint-Germain" nusitaikė į rekordus su "Manchester City" gerinantį trenerį Pepą Guardiolą ("Daily Mirror").

***

Londono "Chelsea" naujo snaiperio paieškos tęsiasi, o dabar "aristokratų" žvilgsnis gali nukrypti į Londono "Crystal Palace" narį Christianą Benteke ("The Sun").

***

Londono "Tottenham" mėgins nurungti "Arsenal" kovoje dėl "Bordeaux" talento Malcomo ir jį prisivilioti jau šią žiemą ("ESPN").

***

"Nice" saugas Jeanas-Michaelis Seri domina "Chelsea", "Liverpool" bei "Arsenal", tačiau lenktynėse dėl jo įsigijimo šiuo metu pirmauja "Man United" ("Daily Mail").

***

Nors jo agentas teigė priešingai, Edinas Džeko sutinka keltis į "Chelsea" (Gianluca di Marzio).

***

Madrido "Atletico" susidomėjo "Arsenal" klubo medžiotu Thomas Lemaru iš "Monaco", praneša "El Mundo Deportivo". Tiesa, "matracai" bandytų įsigyti atakuojantį saugą tik tuo atveju, jeigu Antoine'as Griezmannas išvytų į "Barcelona".

***

"Chelsea" taip pat jau rado pamainą, jeigu pasitvirtintų kalbos, kad vasarą išvyks treneris Antonio Conte. Jo įpėdiniu prie "aristokratų" vairo tuomet taptų buvęs "Barcos" strategas Luisas Enrique ("Daily Star").

***

"Liverpool" išsiveržė į priekį kovoje dėl "Charlton Athletic" gynėjo Ezri Konsos parašo. Jis vertinamas maždaug 4 mln. svarų sterlingų ("Kent Live").