Sausio 28 d. transferai ir gandai: "Arsenal" akiratyje – trys gynėjai, "Chelsea" gali papildyti S. Ramosas

Žiemos transferų langas įpusėjo, o populiariausias futbolo naujienų portalas Lietuvoje "Eurofootball.lt" apžvelgs įdomiausias sausio 28-osios dienos žaidėjų perėjimų bei gandų naujienas.


„Roma“ pateikė pasiūlymą už Londono „Tottenham“ vidurio gynėją Vladą Chirichešą. Italijos sostinės ekipa norėtų rumuną išsinuomoti, tačiau „pentinai“ sutinka šį tik parduoti ir prašo 9 mln. eurų („Evening Standart“).

***

„Milan“ derasi su Londono „Queens Park Rangers“ dėl praėjusį sezoną „rossoneri“ gretose nuomos pagrindais rungtyniavusio saugo Adelio Taarabto įsigijimo („Sky Sport Italia“).

***

Dėl Bilbao „Athletic“ vidurio gynėjo Aymerico Laporte kovoja „Manchester United“ bei Madrido „Real“ klubai („Daily Mail“). Vis dėlto, „ESPN“ praneša, kad „raudonieji velniai“ šią žiemą jokių žaidėjų nepirks.

***

„Stoke City“ artėja prie susitarimo su „Barcelona“ dėl dublerių komandoje rungtyniaujančių Adama Traore bei Sandro nuomos („Daily Star“).

***

„Liverpool“ susidomėjo 19-mečiu Londono „Arsenal“ puolėju Chuba Akpomu, kurio sutartis su klubu baigsis ateinančią vasarą („Daily Star“).

***

Tam, kad saugas Darrenas Fletcheris lengviau susirastų naują darbovietę, „Man United“ leis jam išvykti už dyką. Škotą savo gretose norėtų matyti Londono „West Ham“, „West Brom“, Glazgo „Celtic“ ir „Valencia“ („Manchester Evening News“).

***

„Arsenal“ pateiks pasiūlymą už Dortmundo „Borussia“ krašto saugą Keviną Grosskreutzą („Daily Express“).

***

„Kanonierių“ radare taip pat yra „Valencia“ dešinio krašto gynėjas Joao Perreira bei „Milan“ vidurio gynėjas Adilis Rami („Daily Star“).

***

„The Guardian“ praneša, kad „Wolfsburg“ toliau ir derasi dėl Londono „Chelsea“ krašto puolėjo Andre Schurrle perėjimo, tačiau pats Vokietijos klubas tai neigia. „Mėlynieji“ pasaulio čempioną vertina 23.5 mln. svarų sterlingų.

***

Tuo tarpu „Bild“ skelbia, kad Schurrle savo gretose nori matyti „Borussia“. „Chelsea“ narys pakeistų vasarą greičiausiai išvyksiantį Marco Reusą.

***

„Southampton“ strategas Ronaldas Koemanas komandoje nori matyti 20-metį Roterdamo „Feyenoord“ žaidėją Tonny Vilhena. Pats saugas nori palikti dabartinį klubą („Voetbal International“).

***

„Liverpool“ tikisi, jog žiemos perėjimo langų metu pavyks įsigyti „Barcelona“ vartininką Marcą-Andre Ter Stegeną. Mersisaido ekipa nori, kad vokietis užimtų pagrindinio vartų sargo vietą ir yra pasiryžusį už jį sumokėti 22.5 mln. eurų („Daily Star“).

***

„Chelsea“ suderino asmenines sutarties sąlygas su Florencijos „Fiorentina“ krašto saugu Juanu Cuadrado. Kita vertus, „aristokratams“ dar nepavyko susitarti su kolumbiečio atstovaujamu klubu („Sky Sport Italia“).

***

„Arsenal“ ketina atidėti „Southampton“ vidurio saugo Morgano Schneiderlino įsigijimą iki vasaros, nes Arsene‘ą Wengerą kol kas tenkina Franciso Coquelino demonstruojamas žaidimas („Daily Star“).

***

„Man United“ ketina parduoti į klubą po nuomos Lisabonos „Sporting“ sugrįžti norintį Nani. Mančesterio ekipą šį sprendimą priimti verčia 100 tūkst. svarų per savaitę siekianti portugalo alga („The Independent“).

***

„West Ham“ saugas Ravelis Morrisonas išskrido į Romą, kur pasirašys sutartį su „Lazio“ („Daily Mirror“).

***

„Arsenal“ taip pat domisi „Empoli“ gynėju Daniele Rugani („Daily Star“).

***

„Chelsea“ susisiekė su vieno Madrido „Real“ lyderių Sergio Ramoso agentu, kad aptartų galimą ispano persikėlimą į Angliją. Gynėjas domina ir kitus „Premier“ lygos grandus („Daily Express“).