Sausio 3 d. transferai ir gandai: "Borussia" siūlo įsigyti J. Weiglą, "Man United" domisi Pepe

Portale "EuroFootball.lt" - tradiciniai žaidėjų perėjimų lango gandai. Sausio 1-ąją dieną oficialiai atsidarė žiemos transferų langas, kuris tęsis iki paskutinės sausio mėnesio dienos. Lankomiausias šalies futbolo naujienų portalas kiekvieną dieną savo lankytojams pristatys svarbiausius gandus ir įvykusius sandorius.


Londono "West Ham" treneris Slavenas Biličius komandos puolimą galvoja sustiprinti Airijos rinktinės lyderiu Shane'u Longu ("Irish Sun").

***

Pirmasis "West Bromwich Albion" pasiūlymas už Morganą Schneiderliną, siekęs 18 mln. svarų sterlingų, buvo atmestas. Visgi, Tony Puliso vadovaujamas klubas antro pasiūlymo "Manchester United" kol kas nepateikė ("Sky Sports"). 

Taip pat, anot "The Guardian", Mančesterio ekipa atmetė ir 1 mln. didesnį Liverpulio "Everton" mėginimą įsigyti prancūzą.

***

"Manchester United" ketina už 150 tūkst. svarų sterlingų įsigyti "Livingstone" puolėją Matthew Knoxą, kuris su komanda treniruojasi nuo vakar. Prieš tai škotas atliko peržiūras Londono "Tottenham", "Liverpool", "Everton", "Norwich City" bei Glazgo "Rangers" ("Daily Mail").

***

"Raudonųjų velnių" treneris Jose Mourinho taip pat nori prisivilioti vietą Madrido "Real" startinėje sudėtyje praradusį gynėją Pepe ("The Sun").

***

Turino "Juventus" snaiperis Paulo Dybala sutiko keltis į Madrido "Real" nepaisant to, kad dabartinis jo kontraktas galioja iki 2020-ųjų ("Mundo Deportivo").

***

"Karališkasis" klubas taip pat gali įsigyti Dortmundo "Borussia" saugą Julianą Weiglą, kurio išvykimui vokiečiai jau yra pasirengę ("AS").

***

Tuo tarpu "Daily Mirror" rašo, jog "Real" planuoja vasarą pateikti didžiulį pasiūlymą ir už kylančią Londono "Tottenham" žvaigždę Dele Alli.

***

Londono "Arsenal" strategas Arsene'as Wengeras pradėjo derybas su Turino "Juventus" saugu Miralemu Pjaničiumi, kuris, kaip trokšta prancūzas, vasarą pakeistų Santi Cazorlą ("The Sun").

***

"Barcelona" vis dar nori įsigyti Amsterdamo "Ajax" gynėją Davinsoną Sanchezą. Kolumbietis vasarą pasirinko likti Nyderlanduose dėl daugiau žaidybinio laiko.