Sausio 5 d. transferai ir gandai: "Real" rengia įspūdingą pasiūlymą už P. Dybalą, "Chelsea" nesutiko parduoti D. Costos

Portale "EuroFootball.lt" - tradiciniai žaidėjų perėjimų lango gandai. Sausio 1-ąją dieną oficialiai atsidarė žiemos transferų langas, kuris tęsis iki paskutinės sausio mėnesio dienos. Lankomiausias šalies futbolo naujienų portalas kiekvieną dieną savo lankytojams pristatys svarbiausius gandus ir įvykusius sandorius.


Liverpulio "Everton" nori įsigyti "Southampton" gynėją Virgilą van Dijką, tačiau tuo pačiu yra numatęs ir planą B. Tai - "Middlesbrough" atstovas Benas Gibsonas ("Daily Mirror").

***

Londono "Chelsea" nori likusiai sezono daliai išnuomoti Rubeną Loftusą-Cheeką. Juo domisi "West Ham" bei "Championship" lyderis "Brighton&Hove Albion" ("Evening Standard").

​***

Apie Šanchajaus SIPG 150 mln. eurų pasiūlymą už Pierre'ą-Emericką Aubameyangą rašo ir "Gazzetta dello Sport".

​***

Tuo tarpu Londono "Chelsea" teko atsisakyti 80 mln. svarų sterlingų tam, kad savo gretose išlaikytų puolimo lyderį Diego Costą. Jis domina Tianjino "Quanjian" (Tuttomercatoweb.com).

​***

"Watford" pateikė 8 mln. svarų sterlingų pasiūlymą už "Brentford" puolėją Scottą Hoganą. 24-erių metų futbolininkas šį sezoną per 25 "Championship" mačus įmušė 14 įvarčių ("The Guardian").

​***

Madrido "Real" už Turino "Juventus" snaiperį Paulo Dybalą yra pasirengęs ne tik pakloti 90 mln. eurų, bet ir atgal atiduoti Alvaro Moratą ("The Sun").

​***

Tas pats šaltinis praneša, jog "Sunderland" lyderis Jermainas Defoe nori grįžti į "West Ham", kurį paliko dar 2003-aisiais.

​***

Londono "Arsenal" žvaigždė Alexis Sanchezas tampa vis labiau nepatenkintas situacija klube. Kaip praneša "Daily Mirror", čilietis buvo piktas bei nusivylęs dėl to, jog kai kurie komandos draugai džiaugėsi pasiektomis lygiosiomis prieš "Bournemouth".

​***

"Everton" siekia išsinuomoti "Manchester United" krašto puolėją Memphį Depay, bet "raudonieji velniai" leis šiam išvykti tik visam laikui. Už olandą prašoma 25 mln. svarų sterlingų ("The Sun").