Sausio 6 d. transferai ir gandai: L.Messi panoro keltis į Angliją?

Žiemos transferų langas prasidėjo, o populiariausias futbolo naujienų portalas Lietuvoje "Eurofootball.lt" apžvelgs įdomiausias sausio 6-os dienos žaidėjų perejimų bei gandų naujienas.


Ispanijos ir Anglijos spaudoje skelbiama, kad Lionelis Messi nėra patenkintas dabartine situacija "Barcelona" klube ir svarsto apie galimybę išvykti. Kalbama, kad juo susidomėjo "Manchester City" ir Londono "Chelsea" ekipos, kurios yra pasiryžusios sumokėti net 250 milijonų eurų.

***

"Daily Mail" informuoja, kad Wesley Sneijderis užbaigė derybas su Turino "Juventus" ir už 11,5 milijonų eurų jis paliks Stambulo "Galatasaray". Olandu taip pat susidomėjimo neslėpė "Southampton".

***

Dortmundo "Borussia" nėra patenkinta Ilkay'aus Gundogano demonstruojama sportine forma ir žada nepratęsti 2016 metais besibaigiančios sutarties ("Kicker").

***

Jurgeno Kloppo vadovaujami "geltonai juodi" susidomėjo Leipcigo "Red Bull" rezultatyviuoju puolėju Yussufo Poulsenu, praneša "Bild".

***

"Milan" ir toliau nemažina susidomėjimo "Roma" puolėju Mattia Destro. Pasak "Corriere dello Sport", "Rossoneri" už 23-ejų metų futbolininką žada pakloti 20 milijonų eurų.

***

"Sunderland" ruošiasi į Anglijos "Premier" lygą prisivilioti Glazgo "Celtic" ir Olandijos rinktinės gynėją Virgilį van Dijką, kuris yra vertinamas 8 milijonų svarų sterlingų suma ("Daily Mail").

***

"Southampton" šią žiemą bandys iš "Porto" ekipos įsigyti gynėją Bruno Martinsą Indi. Anglų komandos strategas Ronaldas Koemanas olandu domėjosi dar praėjusią vasarą ("Daily Mail").

***

Bafetimbi Gomisas nori šį sausį palikti "Swansea" vienuolikę. Futbolininko paslaugomis domisi "Newcastle" ir "Crystal Palace", o jo sutartyje yra numatyta 7 mln. svarų sterlingų išpirkos suma ("Daily Mirror").

***

Londono "Tottenham" planuoja pateikti 3 milijonų svarų sterlingų pasiūlymą "Aston Villa" už saugą Fabianą Delphą, o jo sutartis su "The Villa" baigiasi šių metų vasarą ("Daily Mirror").

***

Pasak "Daily Telegraph", Wilfriedas Bony informavo "Swansea", kad jis nori žaisti UEFA Čempionų lygos komandoje. DKK rinktinės puolėju domisi "Man City", "Liverpool" ir Madrido "Real".

***

"Manchester United" nusprendė vasarą parduoti Madrido "Real" ekipai išnuomotą Javierą Hernandezą, tačiau abejojama, ar "baltieji" dar norės meksikiečio paslaugų" ("Daily Telegraph").

***

Turino "Juventus" taip pat artimiausiu metu turėtų užbaigti derybas su "Man Utd" dėl saugo Juano Mato persikėlimo už 25 mln. eurų kainą ("Futbol Mercado").

***

Pasak "Daily Express", "Man Utd" ir Londono "Chelsea" gali Madrido "Real" klubą priversti už 25 mln. eurų parduoti centro gynėją Raphaelį Varane.

***

Pretendentai, kurie Paryžiaus "Saint-Germain" komandoje galėtų pakeisti Ezequielį Lavezzi - Kevinas De Bruyne'as, Nicolasas Gaitanas, Paulas-Georgesas Ntepas ir Mephis Depay ("L'Equipe").

***

"Liverpool" nusitaikė į "Fiorentina" vartininką Neto, kuris kainuoja apie 4 milijonus eurų. Spėjama, kad Florencijos klube jo vieta užims lietuvis Giedrius Arlauskis ("Daily Mail").

***

"Newcastle" ieškomų strategų sąraše atsidūrė ir Madrido "Real" trenerio asistento Paulo Clemento pavardė ("Daily Mirror").

***

OFICIALU: "Malaga" pirmuoju žiemos pirkiniu tapo Barysavo BATE klubo gynėjas Egoras Filippenko.

OFICIALU: Maskavos "Spartak" nuomos pagrindais į Italiją siunčią argentinietį Tino Costa, kuris bent iki sezono pabaigos rungtyniaus "Genoa".

OFICIALU: Hatemas Ben Arfa oficialiai paliko "Newcastle" ir prisijungė prie "Nice" ekipos, su kuria pasirašė ketverių metų kontraktą.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...