Sausio 6 d. transferai ir gandai: "Real" vasaros tikslai ir "Man City" pasiūlymas "kanonieriams"

Sausio 1-ąją dieną Europoje atsidarė žiemos žaidėjų perėjimų langas, kuris tęsis iki pat mėnesio pabaigos.

Lankomiausias šalies futbolo naujienų portalas "EuroFootball.lt" savo lankytojams kiekvieną dieną iki pat mėnesio pabaigos pateiks įdomiausias naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ir jau įvykusius sandorius.


Itin artimas žurnalistas Madrido "Real" klubui Jose Angelis Sanchezas teigia, kad karališkasis klubas jau pradėjo regzti planus artėjančiai vasarai. "Real" tikslas aiškus - įsigyti vieną "galactico" pirkinį, sąraše - Edenas Hazardas, Mauro Icardi ir Neymaras.

***

"Guangzhou Evergrande" susitarė su Dortmundo "Borussia" ir jos puolėju Pierre'u-Emericku Aubameyango dėl vasarą įvyksiančio sandorio. Vokiečiai už futbolininką sulauks 72 milijonų eurų. ("Sina Sports")

***

Arsene'as Wengeras neatmeta galimybės šį sausį įsigyti Thomą Lemarą iš "Monaco". Jo paslaugomis taip pat rimtai domisi "Liverpool", tačiau prancūzas savo tautietį mato kaip idealią pamainą pakeisti Alexį Sanchezą. ("L'Equipe")

***

"RMC" praneša, kad Edenas Hazardas jau atmetė du Londono "Chelsea" pasiūlymus dėl naujo kontrakto. Madrido "Real" klubas kontaktuoja su futbolininku kelias savaites ir yra pasiekę tinkamą tašką dėl vasarą įvyksiančio sandorio.

***

"Mundo Deportivo" teigia, kad dėl persikėlimo į "Barcelona" "Liverpool' saugas Philippe Coutinho yra pasirengęs iš savo kišenės pakloti 15 mln. eurų.

***

"West Ham" klube startinę vietą vartininko pozicijoje praradęs Joe Hartas gali būti išnuomotas iki sezono pabaigos "Newcastle" vienuolikei. ("Daily Mirror")

***

"Manchester City" nežada laukti vasaros ir Londono "Arsenal" klubui jau dabar siūlo 35 milijonus svarų sterlingų už Alexį Sanchezą. ("Daily Mirror")

***

"Arsenal" klube beveik nerungtyniaujantis Theo Walcottas sunkiai tikėtina, kad išvyks šią žiemą, nes "kanonieriai" už jį užsiprašė 30 mln. svarų sterlingų. ("The Sun")

***

"West Brom" šį sausio mėnesį bandys susitarti su "Arsenal" dėl kairiojo krašto gynėjo Mathieu Debuchy įsigijimo. ("L'Equipe")

***

Po Rosso Barkley įsigijimo kitas kandidatas papildyti "Chelsea" yra "Leicester City" krašto saugas Riaydas Mahrezas. ("The Sun")

***

"Barcelona" klube visas savo galimybes įvarčiais išnaudojantis klubo auklėtinis Jose Arnaizas yra pasiruošęs save išbandyti "Premier" lygoje. Jeigu puolėjas ir toliau nesulauks pakvietimo tapti pirmos komandos žaidėju, ne vienas "Premier" lygos klubas yra pasiruošęs sumokėti jau kontrakte nurodytą 20 mln. eurų sumą. ("Dario Gol")

***
OFICIALU: Londono "Arsenal" už 2 milijonus eurų įsigijo perspektyvų vidurio gynėją iš Graikijos Konstantinosą Mavropanosą.