Sausio 7 d. transferai ir gandai: PSG puolėjo paieškos ir "Man City" apsivalymas

Lankomiausiame šalies futbolo portale "EuroFootball.lt" - tradiciniai žaidėjų perėjimų lango gandai. Sausio 1-ąją dieną oficialiai atsidarė žiemos transferų langas, kuris tęsis iki paskutinės sausio mėnesio dienos. Lankomiausias šalies futbolo naujienų portalas kiekvieną dieną savo lankytojams pristatys svarbiausius gandus ir įvykusius sandorius.


***

"Everton" ruošiasi pateikti pasiūlymą už "Roma" gynėją Kostą Manolasą, tačiau jiems teks atlaikyti "Arsenal", "Chelsea" ir "Man Utd" konkurenciją ("Sky Sports Italia")

***

"Chelsea" ir "Arsenal" taikinys Ricardo Rodriguezas atsisakė sausio mėnesį persikelti į "Premier" lygą - šveicarą labiau domina Milano "Inter" komanda ("Tuttosport")

***

"Everton" viliojamas Memphis Depay gali likti "Man Utd" klube.

Ekipos nesutaria dėl sąlygų - "irisai" nori olandą pasiskolinti, o "raudonieji velniai" - parduoti ("Sky Sports")

***

Neseniai atleistas "Swansea City" treneris Bobas Bradley stos už Norvegijos rinktinės vairo ("Nettavisen")

***

"Man City" ruošiasi atsinaujinti iš pagrindų ir nepratęs sutarčių arba leis išvykti Yaya Toure, Jesusui Navasui, Willy Caballero, Gaeliui Clichy, Bacary Sagna, Pablo Zabaletai ir Aleksandrui Kolarovui (AS)

***

Paryžiaus "Saint Germain" ketina stiprinti puolimo liniją ir gali pateikti 25 mln. eurų už Lėverkuzeno "Bayer" žvaigždę Javierą Hernandezą ("Le Parisien")

***

PSG akirtyje atsidūrė ir su Londono "Arsenal" dėl naujos sutarties nesutariantis Alexis Sanchezas, už kurį vasarą būtų pateikta 60 mln. svarų sterlingų ("Daily Mirror")

***

"Man Utd" vilioja "Juventus" gynėją Patrice'ą Evrą, tačiau jam Jose Mourinho tesiūlo savo asistento rolę ("The Sun")

***

"Sporting" nusprendė atmesti 26 mln. svarų sterlingų pasiūlymą už saugą Williamą Carvalho, kurį pateikė "West Brom" ekipa.

Pinigų turintis Tony Pulisą skambino ir "Man Utd" saugui Morganui Schneiderlinui ("The Sun")