Sausio 9 d. transferai ir gandai: Anglijos grandų akiratyje - T. Bakayoko, L. Messi domisi italai

Lankomiausiame šalies futbolo portale "EuroFootball.lt" - tradiciniai žaidėjų perėjimų lango gandai. Sausio 1-ąją dieną oficialiai atsidarė žiemos transferų langas, kuris tęsis iki paskutinės sausio mėnesio dienos. Lankomiausias šalies futbolo naujienų portalas kiekvieną dieną savo lankytojams pristatys svarbiausius gandus ir įvykusius sandorius


"Manchester City" yra pasirengęs pateikti naują pasiūlymą už Bilbao "Athletic" gynėją Aymericą Laporte. Tiesa, prancūzas "miestiečių" komandą papildytų vasarą ("Daily Mirror").

***

Jeigu Antoine'as Griezmannas persikels į "Manchester United", jo įpėdiniu Madrido "Atletico" gretose gali tapti Londono "Arsenal" žvaigždė Alexis Sanchezas ("Don Balon").

Tiesa, anot įvarių šaltinių, 70 mln. eurų už čilietį ketina siūlyti "Paris Saint-Germain".

***

Liverpulio "Everton" bei "Man City" stebi "kanonierių" saugo Jacko Wilshere'o situaciją ("Daily Mirror").

***

Milano "Inter" savininkai pasiryžę atiduoti viską, jog įvyktų sensacingas Lionelio Messi persikėlimas į Italiją ("Mundo Deportivo").

***

Trenerio pasitikėjimą praradęs "Barcelona" saugas Ivanas Rakitičius yra per žingsnį nuo persikėlimo į "Man City", kur yra matomas kaip ilgalaikė pamaina Yaya Toure ("Sportske Jutarnij").

***

"Man United" itin trokšta įsigyti "Monaco" saugą Tiemoue Bakayoko, tačiau juo taip pat domisi "Man City" bei Londono "Chelsea" ("Daily Record").

***

"Aristokratai" taip pat nori sustiprinti puolimą bei dairosi į "Swansea" snaiperį Fernando Llorente. Tam, kad palengvintų ispano įsigijimą, Antonio Conte yra pasiryžęs "gulbėms" išnuomoti Michy Batshuayi (Gianluca Di Marzio).

***

"Southampton" nori pakeisti išvyksiantį kapitoną Jose Fonte ir rengia pasiūlymą už "Liverpool" gynėją Mamadou Sakho ("Daily Mirror").

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...