Savaitės transferų gandai (4)

Atslinkus žiemai, natūralu, jog galvojame apie Kalėdas bei Naujuosius metus. Vis dėlto, futbolo sirgaliams tai reiškia ne tik įprastas šventes, tačiau ir artėjantį perėjimų langą. Kiekvieną gruodžio pirmadienį portalas Eurofootball.lt padės Jums apžvelgti praėjusią savaitę spaudoje vyravusius gandus bei susidaryti nuomonę, kokių sandorių galima tikėtis sausio mėnesį.


„Manchester City“ ieško pastiprinimo puolimo grandyje ir yra pasirengęs siūlyti 25 mln. eurų už „Swansea“ futbolininką Wilfredą Bony („Daily Mirror“). Be to, „Daily Express“ praneša, kad Anglijos čempionai savo gretose norėtų matyti 60 mln. eurų vertinamą Dortmundo „Borussia“ gynėją Matsą Hummelsą.

Pats BvB rodo susidomėjimą „Palermo“ snaiperiu Paulo Dybala bei „Rijeka“ atakų lyderiu Andrejumi Kramaričiumi („Bild“).

Milano „Inter“ domina „Genoa“ krašto saugas Diego Perotti („Tuttosport“). Taip pat, anot „Daily Star“, Roberto Mancini vadovaujamas klubas pasirengęs kovoti su „Real Sociedad“ dėl „Man United“ belgo Adnano Januzajaus nuomos.

Wesley Sneijderis nori palikti Stambulo „Galatasaray“, o sekanti olando karjeros stotele gali tapti „Southampton“ arba „raudonųjų velnių“ komanda („Daily Mail“).

„Manchester United“ taip pat ruošia pasiūlymą už „Fiorentina“ atstovaujančią Kolumbijos rinktinės žvaigždę Juaną Cuadrado („Daily Star“).

Jeigu Marco Reusas neatvyks į Miuncheno „Bayern“, bavarai savo dėmesį žada nukreipti į geriausią Europos jaunąjį futbolininką Raheemą Sterlingą („Bild“).

„Gazzetta dello Sport“ praneša, kad Diego Perotti domina ir Turino „Juventus“ klubą.

Londono „Tottenham“ svarsto galimybę pasiūlyti Moussa Dembele už Birmingemo „Aston Villa“ saugą Fabianą Delphą („Daily Mirror“).

„Liverpool“ susitarė dėl 3 mln. svarų vertės sandorio už pasaulio čempionate žibėjusį „Malaga“ vartininką Guillermo Ochoa („Metro“).

Madrido „Real“ ketina perspjauti rekordinį 51 mln. eurų vertės sandorį už Gianluigi Buffoną pasiūlydamas dar didesnę pinigų sumą už „Man United“ ispaną Davidą De Gea („Daily Express“). Vis dėlto, pats vartininkas, anot „The Sun“, nori likti Anglijoje.

„Tottenham“ ketina parduoti Emmanuelį Adebayorą ir Roberto Soldado tam, kad atsirastų pinigų 50 mln. eurų vertinamo Jacksono Martinezo įsigijimui iš „Porto“ („Daily Express“).

Edinsonas Cavani nori palikti „Paris Saint-Germain“ gretas, todėl Prancūzijos čempionai dairosi į geriausią 2014-ųjų metų Prancūzijos futbolininką Karimą Benzema (Fichajes.net).

„Milan“ ir „Inter“ savo gretose nori matyti „Guangzhou“ atakuojantį saugą Alessandro Diamanti („Tuttosport“).

Benzema domisi ir „Liverpool“, kuris, anot „Daily Express“, šią žiemą ketina pateikti 63 mln. eurų pasiūlymą. „Real“ klubo vadovai už tokią didelę sumą su prancūzu išsiskirti sutiktų.

„Man United“ tikisi, kad „Roma“ iškritimas iš UEFA Čempionų lygos leis jiems įsigyti Keviną Strootmaną jau sausio mėnesį („ESPN“).

Gelzenkircheno „Schalke“ bei „Milan“ kausis dėl 12,5 mln. eurų vertinamo „Man City“ gynėjo Matija Nastasičiaus parašo („Daily Mail“).

Londono „Arsenal“ rengia 30 mln. eurų pasiūlymą už „Barcelona“ krašto puolėją Pedro („Sport“).

Puolėjo ieškantys „Tottenham“ bei „Liverpool“ stebi ir „Napoli“ atakų lyderį Gonzalo Higuainą („Daily Express“).

Milano „Inter“ nori keisti Freddy Guariną į „pentinų“ krašto saugą Aaroną Lennoną („Gazzetta dello Sport“).

„Southampton“ treneris Ronaldas Koemanas trokšta ekipoje matyti savo tautietį iš Bremeno „Werder“ Eljero Elia („Daily Mirror“).

„Napoli“ pateiks pasiūlymą „Liverpool“ dėl Mario Balotelli nuomos („Daily Mail“).

„Arsenal“ taip pat siūlys 20 mln. svarų sterlingų už Leverkuzeno „Bayer“ priklausantį, tačiau Monchengladbacho „Borussia“ išnuomotą atraminį saugą Christophą Kramerį. Visgi, manoma, kad už vokietį teks pakloti mažiausiai 25 mln. („Daily Mail“).

„Man City“ nori už 20 mln. svarų sterlingų įsigyti dabar „Wolfsburg“ atstovaujantį buvusį Londono „Chelsea“ saugą Keviną De Bruyne („Daily Express“).

Marco Reusas pasiekė susitarimą dėl penkerių metų sutarties su Madrido „Real“ („Daily Star“).

„Tottenham“ dar domina ir „West Brom“ snaiperis Saido Berahino („The Sun“).