S.Effenbergas sukritikavo R.Lewandowskį ir ragina kurti "vokišką "Bayern" ekipą"

Vokietijos futbolo legenda Stefanas Effenbergas turi savo nuomonę apie Miuncheno "Bayern" ateitį.

Garsenybė ragina Bundeslygos čempionų vadovybę negailėti milijonų stiprinant sudėtį, tiesa, perkant ne užsieniečius, o atsiskleidusius vokiečius.

"Jau prieš keletą savaičių sakiau, kad "Bayern" gali atsilikti nuo PSG ar "Barcelona", jei nenorės taškytis didelėmis pinigų sumomis.

Toks Robertas Lewandowskis yra tik žaidėjas ir jis neturėtų švaistytis skambiomis frazėmis.

Šiai dienai aš matau skirtingą komandos viziją - "vokiškąjį "Bayern" klubą.

Mūsų šalyje užderėjo daugybė talentų ir turime 30-40 pasaulinio lygio futbolininkų. Jie laimėjo planetos pirmenybes, Konfederacijų taurę ir Europos U-21 čempionatą.

Viskas vyktų kitaip, nei galvoja R.Lewadowskis ir nebūtų skiriama 100, 150 ar 200 mln. eurų kitų šalių talentams. Už tokius pinigus išeitų 5-6 vokiečiai.

"Bayern" jau turi Neuerį, Hummelsą, Boatengą, Kimmichą, Ridy, Sule, Mullerį. Kodėl jų nepapildžius, pavyzdžiui, T.Werneriu? Neįsivaizduoju, kad jis išvyktų į kitą šalį.

Goretzka, Canas galėtų žaisti aikštės viduryje, Hectoras, Brandtas, Henrichsas, Havertzas, Demirbay'us, Younesas ir Arnoldas kitose aikštėse vietose. Jie kainuotų 150 mln. eurų ir būtų suburta lyg kumštis komanda, kuri sėkmingai žaistų Europoje", - tikino Effenbergas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...