Sensacija: "Leganes" iš Karaliaus taurės eliminavo bedantį "Real" (VIDEO)

Ispanijos Karaliaus taurėje trečiadienį paaiškėjo dar du aštuntfinalio dalyviai.

"Santiago Bernabeu" stadione buvo užfiksuota tikra sensacija - "Leganes" pelnė du įvarčius ir iš turnyro eliminavo Madrido "Real" futbolininkus, kurie pirmajame susitikime buvo pasiekę pergalę.

Pirmajame susitikime Zinedine'o Zidane'o auklėtiniai varžovus nugalėjo tik pačioje susitikimo pabaigoje. Po įvarčių fiestos savaitgalį "baltųjų" ekipos sirgaliai tikėjosi išvysti gerą komandos žaidimą, tačiau "Leganes" neleido šeimininkams nė pagalvoti apie lengvas progas prie jų vartų.

31-ąją minutę "Leganes" įsiveržė į priekį - itin prastą perdavimą vidurio gynėjui Nacho atlikęs Achrafas Hakimi leido varžovams perimti kamuolį ir Javieras Eraso puikiu smūgiu nepaliko jokių vilčių Kiko Casillai.

Vis dėlto antrasis kėlinys "baltųjų" komandai prasidėjo itin sėkmingai - Karimas Benzema išlygino rezultatą, todėl "Real" vėl įgijo pranašumą bendroje dviejų rungtynių serijoje.

Tačiau "Leganes" nepasimetė - jau 55-ąją minutę ekipos kapitonas Gabrielis pasiekė puikį įvartį galva po kampinio ir išvedė "Leganes" į Karaliaus taurės pusfinalį.

"Real" rungtynių pabaigoje turėjo keletą gerų progų pasižymėti, tačiau sėkmė šeimininkų nelydėjo, o "baltųjų" sirgalių armija negalėjo susitaikyti su rezultatu švieslentėje ir nušvilpė savo žaidėjus.

Kitose rungtynėse "Valencia" per pagrindinį laiką pralaimėjo "Alaves" ekipai, tačiau dėl pirmajame susitikime pasiekto teigiamo rezultato žengė į pratęsimą, o vėliau - 11 metrų baudinių seriją. "Šikšnosparniai" baudinius mušė sėkmingiau ir žengė į pusfinalį.

Rezultatai:

"Real Madrid" 1 - 2 "Leganes"
(Pirmas mačas: 1-0, galutinis rezultatas: 2-2)
31' [0 - 1] J. Eraso
47' [1 - 1] K. Benzema
55' [1 - 2] Gabriel

"Alaves" 2 - 1 "Valencia" (po 11 metrų baudinių)
(Pirmas mačas: 1-2, galutinis rezultatas: 3-3)
73' [1 - 0] Munir
77' [1 - 1] S. Mina
86' [2 - 1] R. Sobrino

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...