Septintus metus iš eilės: "Juventus" - "Serie A" čempionas (VIDEO)

Turino „Juventus“ nesulaukė palankaus rezultato iš „Napoli“ rungtynių, tačiau padarė užtektinai, kad likus vienam turui iki sezono pabaigos – taptų „Serie A“ čempionais.

„Juventus“ ekipa sužaidė lygiosiomis 0:0 su „Roma“, o to užteko, jog Turino ekipa taptų septintą kartą Italijos pirmenybių čempionais.

„Juventus“ tikslas šiose rungtynėse buvo akivaizdus – išlaikyti sausus vartus. „Juvė“ šiame susitikime smūgiavo 7 kartus ir nė karto į vartų plotą. „Roma“ ekipa atliko 9 smūgius ir 2 į vartų plotą.

Čempionams darbą palengvino 68-ąją minutę iš aikštės išvytas „Roma“ ekipos futbolininkas Radja Nainggolanas.

„Roma“ ekipa, likus vienam turui, žengia trečioje pozicijoje ir „Lazio“ lenkia dviem taškais.

Po šių lygiųjų, likus vienam turui, „Juventus“ ir „Napoli“ skiria 4 taškai. Dar anksčiau „Juvė“ tapo ir Italijos taurės nugalėtoja, tame pačiame „Stadio Olimpico“ stadione. „Juventus“ „Serie A“ taurę į viršų kelia nuo 2011-12 metų sezono be pertraukų.

„Napoli“ savosiose rungtynėse padarė viską, kad dar šiandien čempionas nepaaiškėtų. „Napoli“ sugebėjo 2:0 įveikti „Sampdoria“ ekipą, tačiau ankstesnės dovanėlės nulėmė, jog intrigos iki paskutinio turo nebus.

„Napoli“ ekipoje pasižymėjo Arkadiuszas Milikas ir Raulis Albiolas.

„Juventus“ savo sezoną užbaigs rungtynėmis su „Hellas“, „Roma“ susikaus su „Sassuolo“, o „Napolo stos į kovą su „Crotone“ ekipa.

„Roma“ 0:0 „Juventus“
68‘ R. Nainggolan („Roma“) raudona kortelė

„Sampdoria“ 0:2 „Napoli“
72‘ [0-1] A. Milik
80‘ [0-2] R. Albiol