"Serie A" lyderių mūšis: "Napoli" - "Inter" (apžvalga)

Šį vakarą 21:45 val. į kovą Italijos čempionate stos dvi pirmaujančios komandos – „Napoli“ ir „Inter“. Prieš artėjančią intriguojančią „Serie A“ akistatą, jums pristatome šio susitikimo apžvalgą.


Komandų forma

Abi šios ekipos yra vienintelės, kurios per aštuonis pirmuosius „Serie A“ turus vis dar nėra patyrusios nė vieno pralaimėjimo.

„Napoli“ Italijos čempionate vis dar nėra praradusi nė vieno taško, tačiau prieš šias rungtynes jiems nesėkmingai susiklostė mačas Čempionų lygoje. Neapolio futbolininkai išvykoje nusileido „Manchester City“ ekipai 1:2 ir įpusėjus šio turnyro grupių etapui, užima tik trečiąją poziciją ir pretenduoja nepatekti į atkrintamąsias varžybas.

Tuo tarpu tik vietiniame fronte rungtyniaujantys „Inter“ futbolininkai pergalės šiame sezone nesugebėjo iškovoti vos kartą – penktajame ture jie išvykoje 1:1 sužaidė lygiosiomis su „Bologna“.

Komandų naujienos

„Napoli“ klube tikrai nebus ilgą laiką dėl traumų komandai nepadėsiančio Arkadiuszo Miliko ir vis dar tinkamos formos neįgavusio Lorenzo Tonelli. Iki pat susitikimo pradžios nebus aišku ir dėl Lorenzo Insigne dalyvavimo rungtynėse, kuris traumą patyrė susitikime su „Manchester City“. Nors „Napoli“ viliasi, jog jų saugas mačui bus pasiruošęs, prognozuoti jo galimybes pasirodyti aikštėje dieną prieš rungtynes jo komandos atstovai nesiryžo.

„Inter“ klube vis dar nebus Marcelo Brozovičiaus, kuris nespėjo pasveikti iki savaitgalio mačo. Tiesa, į rikiuotę gali sugrįžti Davide`as Santonas ir Joao Cancelo.

Prognozuojamos startinės sudėtys:

Napoli“: Reina, Hysaj, Koulibaly, Albiol, Ghoulam, Hamsik, Allan, Diawara, Callejon, Mertens, Insigne.

Inter“: Handanovic, D'Ambrosio, Miranda, Skriniar, Nagatomo, Vecino, Gagliardini, Candreva, Valero, Perisic, Icardi.

Įdomūs faktai

„Inter“ klubas išvykoje prieš „Napoli“ Italijos čempionate paskutinį kartą laimėjo dar 1999 metais. Nuo to laiko jie patyrė 8 nesėkmes ir tris kartus sužaidė lygiosiomis;

Abu šie klubai sezono pradžioje kartu praleido vos penkis įvarčius. Tuo tarpu „Napoli“ tuo pačiu yra ir rezultatyviausia pirmenybių ekipa, per mačą vidutiniškai pelnydama po 3,25 įvarčio;

Šios ekipos yra vienintelės, kurios šį sezoną „Serie A“ pirmenybėse vis dar nepatyrė nė vienos nesėkmės;

Praėjusį sezoną „Napoli“ ne tik laimėjo abi šių komandų dvikovas, tačiau ir į savo vartus nepraleido nė vieno įvarčio;

„Napoli“ Italijos čempionate taškų neprarado jau tryliką rungtynių iš eilės;

Per paskutines 41 rungtynes namuose, „Napoli“ nesėkmę patyrė vos kartą. Tiesa, ta nesėkmė buvo patirta rungtynėse su Luciano Spalletti vadovaujama komanda. Dabartinis „Inter“ treneris, tuo metu dar dirbdamas „Roma“ klube iš Neapolio praėjusį sezoną išsivežė pergalę 3:1;

Paskutinėje šių komandų akistatoje Neapolyje, jau penktąją rungtynių minutę šeimininkai pirmavo rezultatu 2:0;

Per šių komandų susitikimų istoriją, iš 36 sužaistų mačų, vos septynis kartus susitikimas baigėsi lygiosiomis;

Luciano Spalletti vadovaujamos ekipos nesėkmės nepatyrė jau 12 „Serie A“ mačų iš eilės, o taškus jo auklėtiniai per šią seriją prarado vos kartą.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...