Serie A: "Napoli" įveikė "Cagliari", G. Higuainas išplėšė lygiąsias Turino derbyje (VIDEO)

Šį vakarą sužaisti pirmieji du 35-ojo turo susitikimai Italijoje.

Kiek anksčiau "Napoli" stojo į kovą su turnyrinės lentelės vidutinioku "Cagliari", kur į priekį išsiveržė jau antrąją mačo minutę. Maurizio Sarri auklėtiniams pačioje pradžioje persvarą suteikė Faouzi Ghoulamo perdavimu iš krašto pasinaudojęs Driesas Mertensas.

"Napoli" dominavo aikštėje, o šį sezoną puikią formą demonstruojantis Mertensas iškart po pertraukos įmušė savo antrąjį įvartį, kai jam ir vėl tiksliai asistavo Ghoulamas.

Antrojo kėlinio viduryje Pietų Italijos klubo pergalę įtvirtino Lorenzo Insigne, taigi, Diego Fariaso įvartis jau nieko nebepakeitė. 

Pasiekta pergalė "Napoli" ekipai leidžia bent iki rytojaus pakilti į antrąją vietą bei išlaikyti teorinius šansus laimėti "Scudetto". Šios viltys dar gyvos dėl to, kad pergalės Turino derbyje nepasiekė lyderis "Juventus".

Nors žaidė namie, ne pačios stipriausios sudėties "bianconeri" nesugebėjo pralaužti varžovų gynybos, kuriems įvartį dar neįpusėjus antrajai rungtynių daliai pelnė Ademas Ljajičius. Jam pavyko įmušti baudos smūgį, o "Torino" komanda tvirtai laikėsi nuo varžovų atakų nepaisant to, jog Afriyie Acquah iš aikštės buvo pašalintas dar 57-ąją minutę.

Visgi, per pridėtą laiką "Juvę" nuo pralaimėjimo išgelbėjo po keitimo pasirodęs Gonzalo Higuainas, kuriam tikslų perdavimą atliko taip pat nuo suolo pakilęs Miralemas Pjaničius, tad dvikova baigėsi rezultatu 1-1.

Rezultatai:

"Napoli" 3 - 1 "Cagliari"
[1-0] 2' Dries Mertens
[2-0] 49' Dries Mertens
[3-0] 67' Lorenzo Insigne
[3-1] 90' Diego Farias

"Juventus" 1 - 1 "Torino"
[0-1] 52' Adem Ljajič
57' Afriyie Acquah ("Torino") pašalintas iš aikštės
[1-1] 90' Gonzalo Higuain