"Serie A": taškus praradusius lyderius prisivijo "Juve" bei "Roma", "Milan" laimėjo (VIDEO)

Sužaisti dar septyni susitikimai Italijoje. Pirmajame iš jų Milano "Inter" futbolininkai namuose priėmė "Torino".

Antrąją vietą turnyrinėje lentelėje iki tol užėmę "nerazzurri" buvo laikomi dvikovos favoritais, tačiau vienintelę progą pasižymėti turėjo gynėjas Milanas Škriniaras, o pirmieji į priekį išsiveržė priešininkai, kuriems įvartį 60-ąją minutę pelnę Iago Falque.

"Madų sostinės" ekipą tuomet išgelbėjo tik po keitimo pasirodęs Ederas, o pergalės iškovoti jie nesugebėjo.


Jau vakare "Inter" aplenkė čempiono titulą ginantis Turino "Juventus", kuris netikėtai sunkiai palaužė nė vieno taško savo sąskaitoje dar neturintį "Benevento".

Massimiliano Allegri auklėtiniai po pirmojo kėlinio dėl Amato Ciciretti įmušto įvarčio netgi atsilikinėjo, tačiau rezultatą išlyginti galiausiai pavyko Gonzalo Higuainui, o jį persvėrė Juanas Cuadrado.

"Bianconeri" iškovotų trijų taškų dėka priartėjo prie viršūnėje esančio "Napoli", kuris svečiuose nesugebėjo pralaužti Veronos "Chievo" gynybos ir sužaidė rezultatu 0-0.

Tuo tarpu visiškai priešingas susitikimas vyko Florencijoje, kur "Fiorentina" 4-2 nusileido "Roma" futbolininkams. Pastarųjų gretose dublį dar iki pertraukos įmušė Gersonas, bet "giallorossi" pirmauti dar neleido tikslūs Jordano Veretout bei Giovanni Simeone smūgiai. Visgi, antrajame kėlinyje Kosto Manolo ir Diego Perotti įvarčiai atsakymų nesulaukė.

Vienu maču mažiau sužaidusi "Roma" komanda dabar nuo "Napoli" atsilieka vos penkiais taškais.

Keturiais atsiliekantis "Lazio" savo ruožtu turėjo žengti į aikštę prieš "Udinese", bet tam sutrukdė Romoje siautusi audra, dėl kurios rungtynės buvo atidėtos.


Priešpaskutinis mačas vyko Bergame, kur vietos "Atalanta" neįveikė naujoko "SPAL 2013". Aikštės šeimininkus į priekį buvo išvedęs Bryanas Cristante, bet rezultatą antrajame kėlinyje išlygino Luca Rizzo, o visas viltis pasiekti pergalę palaidojo Remo Freulerio raudona kortelė.

Galiausiai pergalę svečiuose pasiekė "Milan" ekipa, po atkaklios kovos įveikusi "Sassuolo". Septintąją vietą užimančių Vincenzo Montellos auklėtinių gretose pirmasis galva pasižymėjo Alessio Romagnoli, o antrajame kėlinyje prie šio gynėjo įvarčio prisidėjo Suso. Ispanas kontratakos metu įmušė pasinaudojęs Fabio Borini perdavimu.

Rezultatai:

"Inter" 1 - 1 "Torino"
[0-1] 60' Iago Falque
[1-1] 79' Eder

"Cagliari" 2 - 1 "Hellas"
[0-1] 6’ Bruno Zuculini
12’ Luca Cigarini (“Cagliari”) nerealizavo 11 metrų baudinio
[1-1] 28’ Luca Ceppitelli
[2-1] 85’ Paolo Pancrazio Farago

"Chievo" 0 - 0 "Napoli"

"Fiorentina" 2 - 4 "Roma"
[0-1] 5’ Gerson
[1-1] 9’ Jordan Veretout
[1-2] 30’ Gerson
[2-2] 39’ Giovanni Simeone
[2-3] 50’ Konstantinos Manolas
[2-4] 87’ Diego Perotti

"Juventus" 2 - 1 "Benevento"
[0-1] 19’ Amato Ciciretti
[1-1] 57’ Gonzalo Higuain
[2-1] 66’ Juan Cuadrado

"Lazio" ? - ? "Udinese" - mačas atidėtas

"Atalanta" 1 - 1 "SPAL 2013"
[1-0] 23' Bryan Cristante
[1-1] 64' Luca Rizzo
69' Remo Freuler ("Atalanta") pašalintas iš aikštės

"Sassuolo" 0 - 2 "Milan"
[0-1] 39' Alessio Romagnoli
[0-2] 67' Suso