"Serie A" turo startas pažymėtas "Napoli" pergale (VIDEO)

Penktadienio vakarą sužaistas pirmasis 25-ojo Italijos pirmenybių turo susitikimas, kuriame dar vieną pergalę iškovojo "Napoli" klubas.

Nuo lapkričio pradžios nepralaimintys Maurizio Sarri auklėtiniai šįkart namuose įveikė "Genoa" pasipriešinimą ir bent laikinai pakilo į antrąją turnyrinės lentelės vietą.

Mačas išties vyko gan apylygiai, tačiau jame vis tiek buvo pranašesni aikštės šeimininkai. Jiems pirmajame kėlinyje pasižymėti nepavyko, bet Piotras Zielinskis pirmąjį įvartį Neapolio komandai pelnė sužaidus penkias minutes po pertraukos. 

Kiek vėliau Pietų Italijos klubo pergalę po Drieso Mertenso perdavimo įtvirtino Emanuele Giaccheri ir šis įsirašė tris taškus. "Roma" ekipa, kurią "Napoli" aplenkė, sekmadienį susikaus su "Crotone", o pirmąją vietą užimantis Turino "Juventus" žais prieš "Cagliari".

Taip pat verta paminėti, kad šiose rungtynėse jau ant suolo sėdėjo šeimininkų snaiperis Arkadiuszas Milikas, dėl patirtos traumos nerungtyniavęs nuo spalio mėnesio.

Rezultatas:

"Napoli" 2 - 0 "Genoa"
[1-0] 50' Piotr Zielinski
[2-0] 68' Emanuele Giaccherini

<iframe width="500" height="343" src="https://www.youtube.com/embed/THz6xq9wcyE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>