S.Gerrardas: sakiau L.Suarezui, kad jis - per geras "Arsenal" klubui © JumpStory nuotr.

"Liverpool" klubo kapitonas Stevenas Gerrardas supranta Luiso Suarezo norą persikelti į "Barceloną" ir džiaugiasi, jog praeitą vasarą urugvajietis neperėjo į "Arsenal" gretas.

2013 m. vasarą puolėjo ieškojęs "Arsenal" klubas bandė prisivilioti puolėją į komandą ir siūlė 40 mln. ir 1 svarą už šį futbolininką. Ši suma buvo numatyta L.Suarezo kontrakte kaip išpirkos kaina, o vėliau "Liverpool" savininkas Johnas Williamas Henry pripažino, kad neparduodami puolėjo rizikavo sulaukti teisinių problemų.

Taip pat S.Gerrardas įsitikinęs, kad ateinantį sezoną "Liverpool" būtų buvę favoritai laimėti "Premier" lygą, jeigu L.Suarezas būtų likęs komandos gretose.

"Suarezo žmona yra iš Barselonos. Nemanau, kad galima kaltinti žaidėją, kuris sunkiai dirbo, kad pasiektų savo svajonę. Jo svajonė nuo pat pirmų dienų buvo žaisti už "Real" arba "Barcą". Praėjusią vasarą, kai dėl ligos jis treniravosi savarankiškai, pasakiau jam: "Neik į "Arsenal" klubą".

"Būčiau tikrai nusiminęs, jeigu jis būtų persikėlęs į Londoną. Su visa pagarba jiems, maniau, kad jis Suarezas buvo per geras "Arsenal" klubui. Pasakiau jam, jog jeigu jis įmuš 30 įvarčių ir laimės geriausio sezono žaidėjo apdvanojimą, ką jis ir padarė, "Barca" ir "Real" ateis tavęs pasiimti", - tvirtino 34-erių metų anglas.

"Aš nusivylęs, kad jis turi išvykti, bet džiaugiuosi, kad jis pasiekė tai, ko norėjo ir ko nusipelnė. Nuo pirmos dienos jis buvo fenomenalus žaidėjas treniruotėse bei mačuose. Manau, kad jam buvo duotas neteisingas patarimas, kad jis turi žaisti Čempionų lygoje ir nesvarbu, kokiame klube".

"Jeigu žaidi gerai, ispanų klubai sugrįžta tavęs pasiimti. Ir žinojau, kad taip nutiks ir Luisui. Pamaniau, kad jis turi likti "Liverpool" gretose dar metams ir užsidirbti fanų pagarbą. Daug kas mano, jog jis turėjo likti dar metams, tačiau mano svajonė buvo žaisti už "Liverpool", tačiau žaidėjai iš užsienio svajoja apie "Real" arba "Barcelona" klubus, tai faktas", - kalbėjo veteranas.

"Barcelona" už du su puse metų "Liverpool" gretose praleidusį Urugvajaus rinktinės puolėją "raudoniesiems" sumokėjo 81 mln. eurų.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...