"Šilas" nepasiduoda ir rengiasi II lygos pirmenybėms

Kazlų Rūdos "Šilas" sulaukė LFF sankcijų dėl sąžiningo žaidimo principų pažeidimo, tačiau klubas žada tęsti savo veiklą ir rengiasi II lygos pirmenybėms.

Apie tai "Šilo" atstovai informavo viešame pranešime. Pateikiame visą pranešimo tekstą:

"Visų pirma, dėkojame visiems, kurie nenusisuko nuo mūsų klubo, ištikus negandoms. Jūsų parama mums - neįkainuojama ir labai svarbi.

Tikimės, kad ateityje už tai atsidėkosime pergalėmis futbolo aikštėse.

Kaip žinia, sulaukėme LFF Drausmės komiteto sprendimų - skirtos bausmės eilei žaidėjų, treneriui. Norime tikėti, jog tai buvo pamatuoti ir pasverti sprendimai, atsižvelgiant į visas išaiškintas aplinkybes. Taip pat tikimės, kad su laiku išaiškės visa tiesa apie šį skaudų mums visiems įvykį.

2017.03.06 dienos LFF Drausmės komiteto sprendimu FK „Šilas" klubui byla dėl galimų LFF Drausmės kodekso pažeidimų yra nutraukta.

Klubas tęsia savo veiklą, planuojame dalyvauti LFF II-os lygos pirmenybėse ir padaryti viską, kad futbolas Kazlų Rūdoje būtų gyvas ir augtų.

Dalis buvusių Kazlų Rūdos „Šilo" žaidėjų jau atstovauja ar ruošiasi atstovauti kitiems šalies futbolo klubams. Dėkojame jiems už kartu praleistą laiką ir linkime sėkmės tolimesnėje jų karjeroje.

Na, o mūsų laukia darbas ruošiantis kovoms II-os lygos pirrmenybėse. Nelengvas, kasdieninis, bet, tikimės, sėkmingas.

Dar kartą AČIŪ visiems mūsų sirgaliams ir iki susitikimo stadione!"

fksilas.lt