Skandalą sukėlęs M.Raiola surado atpirkimo ožį

Garsusis agentas Mino Raiola kratosi neigiamos šlovės. "Milan" vartininko Gianluigi Donnarummos atstovas minimas, kaip žmogus, kenkiantis savo klientui, tačiau jis surado kitą atpirkimo ožį.

Priminsime, jog pastarosiosmis dienomis "Serie A" klubą purto skandalas - jo vadovai neva sulaukė Raiolos laiško, prašančio anuliuoti praėjusią vasarą pratęstą vartininko sutartį dėl jaučiamos milžiniško spaudimo.

Į susiklosčiusią situaciją pro pirštus nepažiūrėjo ir fanai, plakatu stadione paraginę Donnarummą nešdintis iš komandos.

Tačiau M.Raiola tikino, jog dėl visko kaltas "Milan" sporto direktorius Massimiliano Mirabelli.

"Jis manęs nemėgsta ir savo puolimui naudoja Gigi. Nenoriu surengti cirko media kanaluose, nes tai paveiktų ir patį žaidėją.

Informuojui, jog niekada neprašiau, kad "Milan" pasirašytų kontraktą su Donnarummos broliu, tai nusprendė pats Mirabelli.

Taip pat priminsiu, kad praėjusią vasarą žaidėjas sulaukė įspūdingų kontraktų ir joks kitas futbolininkas nebūtų jų atmetęs. Visgi, jis kartu su šeima nusprendė paklausyti širdies ir aš gerbiau tokį pasirinkimą.

Sukelta audra yra naudinga Mirabelli, nes taip nukreipiamas dėmesys nuo tikrų "Milan" problemų. Niekada šiam klubui nelinkėjau blogų rezultatų, juk ekipoje iš viso rungtyniauja net keturi mano klientai", - kalbėjo Raiola.