"Sky Sports": "Man City" traukiasi iš kovos dėl A. Sanchezo parašo

Visada vienas pagrindinių kandidatų įsigyti Alexį Sanchezą laikytas "Manchester City" nebenori toliau beprasmiškai derėtis su Londono "Arsenal" ir atsisako planų įsigyti čilietį šią žiemą, praneša "Sky Sports".

Nuo praėjusios vasaros A. Sanchezas yra glaudžiamas susietas su "Man City". Jo kontraktas su "Arsenal" baigiasi kitą vasarą, todėl daugelis įsivaizduoja, jog "kanonieriams" nėra prasmės laikyti komandą norinčio palikti futbolininko, tačiau Arsene'as Wengeras yra kitokios nuomonės.

"Man City" siūlo už čilietį 20 mln. svarų sterlingų, tačiau "kanonieiriai" nepriėmė šio pasiūlymo ir prašė dar 15 mln. svarų daugiau, nors patys rizikuoja vasarą su futbolininku atsisveikinti visiškai už dyką.

Minėtas šaltinis nurodė, kad Pepas Guardiola jau atsisakė šių planų ir nebebandys A. Sanchezo prisivilioti į savo komandos gretas.

Šis "Man City" sprendimas atveria visiškai laisvas duris "Manchester United" klubui, kuris taip pat nusitaikė į čilietį. "Raudoniesiems velniams" yra sudarytos visos galimybės užbaigti kovą dėl krašto puolėjo įsigijimo.