"Sky Sports": "Man Utd" meta tinklus ant R.Lewandowskio (papildyta)

"Man Utd" komanda rimtai nusiteikė kitą sezoną į Angliją prisivilioti Miuncheno "Bayern" snaiperį Robertą Lewandowskį.

"Sky Sports" informuoja, kad "raudonieji velniai" jau kurį laiką veda derybas su 28 metų lenko agentu.

Kiek anksčiau Maikas Barthelis buvo užsiminęs, kad žaidėjas jam skundėsi dėl santykių su ekipos vyr. treneriu Carlo Ancelotti ir liejo apmaudą už sutrukdytą galimybę tapti rezultatyviausiu Bundeslygos sezono futbolininku.

Teigiama, kad Lewandowskio paslaugomis taip pat domisi Londono "Chelsea", o būtent Anglijos sostinėje gyventi labiau norėtų ir pats sportininkas.

Praėjusiame sezone Lenkijos rinktinės lyderis per 33 vietinės lygos rungtynes pelnė 30 įvarčių.


Miuncheno "Bayern" greitai sureagavo į žiniasklaidos pranešimus apie galimą Roberto Lewandowskio išvykimą - oficialiame panešime nurodė, kad klubas nežada pradėti derybų dėl lenko su bet kokiu klubu, o ir pats futbolininkas nėra suinteresuotas galimybe išvykti.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Bayern Munich have released a statement on Robert Lewandowski <a href="https://t.co/ysyowpg2ky">pic.twitter.com/ysyowpg2ky</a></p>&mdash; Transfer News (@TrustyTransfers) <a href="https://twitter.com/TrustyTransfers/status/877517764482785280">June 21, 2017</a></blockquote><script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>