S.Mikoliūnas: „Turime vienintelį tikslą – siekti pergalių“

Čempionų titulą ginantis Vilniaus „Žalgiris“ atkeltose 17-ojo „SMScredit.lt A lygos“ turo rungtynėse sostinėje susitiks su šiemet prieš lyderius vis solidžiau žaidžiančia Marijampolės „Sūduva“. Tačiau ar pavyks suvalkiečiams pristabdyti įsibėgėjusį žalgiriečių pergalių traukinį?

Apie artėjančių rungtynių su „Sūduva“ svarbą pasakojo Vilniaus „Žalgirio“ saugas Saulius Mikoliūnas.

„Su kiekviena komanda nėra lengva žaisti, o „Sūduva“ – ne išimtis. Tai yra komanda, kuri kovoja dėl savo tikslų. Jie nori iškovoti kelialapį į Europos lygos atranką. Jiems visada yra stimulas nugalėti „Žalgirį“, o dėl to jie atiduoda labai daug jėgų. Matyt, todėl mums būna gan sunku su jais žaisti.

Šiemet prie „Sūduvos“ prisijungė tikrai pajėgių legionierių, komanda ženkliai sustiprėjo. Tai, matyt, ir yra didžiausias pokytis, kodėl šiemet jie žymiai solidžiau rungtyniauja prieš lygos lyderius.

Visgi neketiname dairytis į savo priešininkus ar jų pasirodymus, rezultatus. Mus labiausiai domina mūsų žaidimas. Mes turime vienintelį tikslą – siekti pergalių. Tai mus labiausiai motyvuoja.

Dešimties taškų atotrūkis tikrai būtų svarus pasiekimas, tačiau mes stengiamės neskaičiuoti taškų. Mums kiekvienos rungtynės yra be galo svarbios, todėl kiekvienose norime iškovoti maksimalų taškų kiekį. Mes nežiūrime į turnyro lentelę, o tiesiog koncentruojamės artimiausioms rungtynėms. Kuo daugiau taškų surinksime ir kuo greičiau tapsime čempionais – tuo geriau“, – sakė S. Mikoliūnas.

fkzalgiris.lt