S.Nyuiadzi debiutas Rumunijoje pažymėtas geltona kortele

Serge‘as Nyuiadzi, kurį FK „Žalgiris“ išnuomojo Džurdžu „Astra“ ekipai, debiutavo Rumunijos čempionate, antrame kėlinyje pakildamas nuo atsarginių suolo.

11-ojo čempionato turo išvykos rungtynėse su Mediašo „Gaz Metan“ futbolininkais prancūzas į kovą buvo mestas 77-ąją minutę. Dvikova taip ir baigėsi be įvarčių, o S.Nyuiadzi dar spėjo užsidirbti geltoną kortelę.

„Astra“ yra tikrai gerai vertinamas klubas Rumunijoje, ten geros sąlygos ir viskas vienoje vietoje, kad tobulėtum. Dabar formuojasi nauja komanda, kadangi nemažai futbolininkų į klubą atvyko šią vasarą. „Astra“ prieš dvejus metus tapo Rumunijos čempione, o šiemet klubas siekia po pirmo etapo patekti į šešetuką ir vėliau kovoti dėl vietos Europos turnyruose. Šiuo metu viskas sekasi gana neblogai.

Esu laimingas, jog debiutavau. Norint pajausti čempionato lygį ir prisitaikyti prie komandos bei varžovų žaidimo, svarbiausia yra žaisti. Kovosiu dėl vietos sudėtyje kiekvieną savaitę, kadangi čia konkurencija yra rimta“, – įspūdžiais iš Rumunijos pietuose esančio Džurdžu miesto dalinosi futbolininkas.

„Astra“ klubas po 11 rungtynių savo sąskaitoje turi 22 taškus ir tarp 14 komandų su Bukarešto „Steaua“ ekipa dalinasi 3–4 poziciją.