Spauda: B. Matuidi netrukus papildys "Juventus" ekipą

Pastarosiomis dienomis sklandę gandai apie galimą Blaise`o Matuidi prisijungimą prie „Juventus“ netrukus turėtų tapti realybe – pranešama, jog susitartimas dėl žaidėjo persikėlimo jau pasiektas, o oficialiai sutartis turėtų būti pasirašyta jau artimiausiu metu.

Už 30-metį saugą dabartinė prancūzo ekipa „Paris Saint-Germain“ turėtų gauti 20 milijonų eurų išpirką, su galimybe šiai sumai išaugti įvykdžius papildomų bonusų reikalavimus. Pasak The Guardian žurnalisto Fabrizio Romano, susitarimas tarp komandų jau pasiektas, o žaidėjas su Italijos čempionais jau netrukus pasirašys trijų metų sutartį.

B. Matuidi pastaruosius šešis sezonus buvo tvirtas startinės sudėties žaidėjas PSG ekipoje. Visgi, šio sezono pradžioje situacija pasikeitė ir saugas užėmė tik atsarginio žaidėjo rolę Paryžiaus ekipoje, o per pirmuosius du „Ligue 1“ turus jis aikštėje praleido vos 26 minutes.

Prieš palikdamas „Paris Saint-Germain“ ekipą prancūzas iš viso vilkėdamas šios komandos marškinėlius aikštėje pasirodė 295 kartus bei pasižymėjo 33 įvarčiais ir 30 rezultatyvių perdavimų.