Spauda: M. Asensio po finalo turėjo nuotykių su pristatymo ceremonijoje dainavusia Dua Lipa

22-ejų metų Madrido "Real" komandos žvagždei Marco Asensio karjera dar tik prasideda, o jis jau yra nuskynęs du UEFA Čempionų lygos trofėjus.

M. Asensio šeštadienį su komanda vėl kėlė į viršų UEFA Čempionų lygos trofėjų. "CNN Turk" praneša, kad po pergalingo vakaro jaunasis ispanas turėjo nuotykių su garsia britų atlikėja Dua Lipa.

Milžinišką populiarumą turinti Dua Lipa Kijeve buvo neatsitiktinai - ji dainavo atidarymo ceremonijoje.

Nors ir finalo išvakarėse Dua Lipa teigė, kad palaikys "Liverpool" komandą, ją sužavėjo ir vienas varžovų žaidėjas.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Press day pre UEFA <a href="https://twitter.com/ChampionsLeague?ref_src=twsrc%5Etfw">@ChampionsLeague</a> Opening Ceremony with <a href="https://twitter.com/pepsi?ref_src=twsrc%5Etfw">@pepsi</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/Loveitliveit?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#Loveitliveit</a> // shot by Pixie Levinson <a href="https://t.co/8yzjG01gvl">pic.twitter.com/8yzjG01gvl</a></p>&mdash; DUA LIPA (@DUALIPA) <a href="https://twitter.com/DUALIPA/status/999738342706102273?ref_src=twsrc%5Etfw">May 24, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>