Spaudos spekuliacijos: kokią komandą suburs J. Mourinho? (FOTO)

Belaukiant oficialių naujienų apie Jose Mourinho atvykimą, žiniasklaida nesnaudžia ir jau „formuoja“ naują sudėtį „United“ ekipai. Pateikiame aktualiausius ir naujausius gandus apie galimus žaidėjų atvykimus, rašo manutd.lt.
 
Bene didžiausią ažiotažą sukėlė galimas Zlatano Ibrahimovičiaus atvykimas. Olandijos dienraštis „De Telegraaf“ praneša, jog atleidus Louisą van Gaalą švedas nemato priežasčių, kodėl negalėtų atvykti į Mančesterį ir išbandyti save „Premier“ lygoje.

Mažiau žinomas šaltinis nurodo, jog bus sudaryta „1 + 1” tipo sutartis pagal kurią puolėjas susižers 250 tūkst. svarų sterlingų per savaitę. Taip pat švedo lauktų ir papildomi 8 mln. svarų sterlingų vien už sutarties sudarymą.

Savo žodį šioje istorijoje tarė ir BBC. Jie patvirtino, jog Z. Ibrahimovičius yra „Manchester United“ taikinys, tačiau taip pat pridėjo, jog švedas jau yra sulaukęs pelningų pasiūlymų iš Kinijos.

Tuo metu „Manchester Evening News“ žurnalistas Samuelis Luckhurstas tvirtina, jog Davidas De Gea yra susikoncentravęs ties likimu „United“ gretose ir po J. Mourinho atvykimo.

„The Times“ praneša, jog su ilgamečiu ekipos saugu Michaelu Carricku sutartis bus pratęsta dar vienam sezonui.

„The Independent“ skelbia, jog Karimas Benzema bus vienas pagrindinių J. Mourinho taikinių šią vasarą.

Kalbant apie trenerių štabo rokiruotę pranešama, jog pagrindiniu komandos asistentu taps ilgametis J. Mourinho bendražygis Rui Faria, tačiau vietos ant atsarginių suolo bus bandoma ieškoti ir Ryanui Giggsui.

Nuotraukoje apačioje galite matyti futbolininkus su kuriais „United“ yra siejamas „labiausiai“

manutd.lt