Iš lažybų pragyventi sunku, tačiau įmanoma. Savo sukaupta patirtimi su lankomiausio šalies futbolo portalo "EuroFootball.lt" lankytojais pasidalino vienas sėkmingiausių Lietuvos sporto analitikų Deividas Snapkauskas, kuris internete geriau žinomas VicenteR slapyvardžiu.

Pirmoji interviu dalis (VIDEO)

Specialistas taip pat dirba vaikų futbolo treneriu bei yra pagrindinis Lošėjų asociacijos iniciatorius ir steigėjas.

Pristatome antrąją interviu dalį, kurioje D.Snapkauskas atsakė į futbolo gerbėjų klausimus apie karjeros pradžią, didžiausias laimėtas ir pralaimėtas pinigų sumas, Lošėjų asociacijos tikslus, optimalų A lygos komandų skaičių, mūsų šalies futbolo perspektyvas ir nesėkmingų lošėjų apribojimą.

"Lošėjų asociaciją nusprendėme įkurti todėl, kad Lietuvoje susiformavęs ir visada bus geresnis požiūris į juridinį asmenį, o ne fizinį. Jei žmogus Lošimų priežiūros tarnyboje nori su lažybų bendrove ginčytis tam tikrais klausimais, į jį labai dažnai žiūri atmestinai ir nelabai klauso nuomonės.

Lažybų bendrovės yra labai dideli verslo objektai, turintys įtaką ir galią. Tačiau jei visi lošėjai susivienys į asociaciją, jos bus priverstos į mūsų balsą įsiklausyti. Nebus galima ignoruoti, ką sako bendruomenė ir didelė grupė žmonių.

Taip pat ketiname lošėjus šviesti, jog jie suprastų apie nesąžiningą mūsų šalies bendrovių žaidimą: jums leidžia lažintis tik su viena sąlyga - jei pralaimėsite."

Apie pirmą nesėkmingą dalyvavimą lažybose D.Snapkauskas prisiminė su šypsena:

"Pastačiau tradicinę studento sumą - 2 litus. Į vieną kortelę pasirinkau Madrido "Real", "Barcelona", "Valencia" pergales ir kažkuri ekipa pralaimėjo."

Daugiau žiūrėkite video interviu:

VicenteR - ilgametis STATYMAI.com puslapio bendruomenės narys ir ekspertas, kuris jau ne vienerius metus sėkmingai gyvena iš sporto lažybų (statymai). VicenteR taip pat yra ir jaunųjų futbolininkų treneris. Nepaisant to, šis žmogus šiais metais tapo pagrindiniu lošėjų asociacijos iniciatoriumi ir steigėju. Lošėjų asociacija prieš keletą dienų žengė pirmuosius tvirtesnius žingsnius bei bendradarbiaudami su "Lietuvos ryto" televizija parengė reportažą apie lažybas ir jų užkulisius.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...