"Stumbras" atsisveikino su penkiais futbolininkais

Kauno „Stumbro“ futbolo klubas pirmadienį rinksis į pirmąją treniruotę po beveik dvi savaites trukusių atostogų, tačiau penki futbolininkai į „Stumbro“ gretas jau nesugrįš.

Kauno „Stumbras“ abipusiu susitarimu išsiskyrė su žaidėjais iš Ganos Benjaminu Terry ir Dennisu Nyarko, taip pat brazilu Marcelo, portugalų gynėju Andre Silva bei ilgą laiką komandai atstovavusiu Eriku Skripkinu.

Prieš sezoną „Stumbrą“ papildęs 23 metų puolėjas B. Terry A lygoje sužaidė šešis mačus ir įvarčiais nepasižymėjo. LFF Pirmoje lygoje „Stumbro B“ gretose jo sąskaitoje vienas įvartis per du susitikimus. Įsitvirtinti komandoje puolėjui trukdė ir nuolat kamavusios traumos.

19-metis saugas D. Nyarko rungtyniavo tik antroje komandoje ir per aštuonis mačus LFF Pirmoje lygoje įvarčiais nepasižymėjo.

Atraminis saugas brazilas Marcelo taip pat prie „Stumbro“ prisijungė šiais metais, tačiau iš karto buvo paskolintas Alytaus DFK „Dainavai“ bei oficialiai Kauno klubo gretose apskritai nedebiutavo.

Vidurio ir krašto gynėju galintis žaisti 20-metis A. Silva nuolat gynė „Stumbro B“ garbę LFF Pirmoje lygoje, kur jo sąskaitoje 14 žaistų rungtynių.

Bene geriausiai futbolo gerbėjams iš šio penketo turėtų būti pažįstamas ilgametis „Stumbro“ žaidėjas E. Skripkinas. 22 metų saugas šiemet LFF Pirmoje lygoje sužaidė keturis mačus ir pelnė tris įvarčius. Gerą sportinę formą demonstravusiam lietuviui po gero sezono starto teko priverstinai ilsėtis dėl gautos traumos.

Iš viso vilkėdamas „Stumbro“ marškinėlius E. Skripkinas A lygoje sužaidė 30 rungtynių ir pelnė vieną įvartį.

Kauno „Stumbras“ dėkoja futbolininkams už profesionalumą bei pastangas ir linki sėkmės tolimesnėje karjeroje.