„Stumbras“ laukia vienų svarbiausių rungtynių

Ketvirtadienio vakarą 18 val. Kauno Dariaus ir Girėno stadione miesto derbyje A lygos 22-ojo turo rungtynėse ginklus surems „Stumbras“ ir „Kauno Žalgiris“. Tai ne tik principinis mačas, bet ir itin svarbi kova dėl geresnės vietos turnyro lentelėje.

„Kauno Žalgiris“ savo sąskaitoje šiuo metu turi 14 taškų ir žengia paskutinis, tuo tarpu „Stumbras“ turi trimis taškais daugiau ir yra septintas. Pergalė „Stumbrui“ leistų pavyti „Jonavą“, o pralaimėjimas gerokai komplikuotų šansus kovoti dėl išsikeltų tikslų.

Pastaruoju metu „Kauno Žalgiris“ demonstruoja ženkliai pagerėjusį žaidimą ir gana sparčiai renka taškus. Praėjusiame ture tik paskutinę minutę žalgiriečiai 1:2 nusileido „Trakams“, bet prieš tai sekė įspūdinga šešių nepralaimėtų rungtynių serija.

Kauno žalgiriečių gretas vasaros perėjimų lango metu sustiprino Lukas Kochanauskas, taip pat prieš tai „Stumbrui“ priklausęs, tačiau komandoje nedebiutavęs Marcelo Munizas. Ekipos vairą perėmė jaunas strategas Johny McKinstry.

„Stumbras“ pastaruoju metu buksuoja. Praėjusiame ture 0:3 namuose nusileista Klaipėdos „Atlantui“, o prieš tai Utenoje neišsaugotas pranašumas ir sužaista lygiosiomis 1:1.

Nepaisant visko, saugas Lucas Villela yra įsitikinęs, jog komanda sugebės atsitiesti.

„Tai vienos svarbiausių šio sezono rungtynių. Žinome jų reikšmę ir svarbą, tad aikštėje kausimės iš visų jėgų. Raktas į sėkmę visų pirma bus komandos vienybė, taip pat privalome įgyvendinti žaidybinį planą. Laukia rimtas iššūkis, tačiau padarysime viską, kad šį egzaminą išlaikytume“, – fcstumbras.lt susitikimo išvakarėse kalbėjo puikiai į kolektyvą įsiliejęs ir debiutinį įvartį A lygoje jau pelnęs futbolininkas.

Rungtynių Dariaus ir Girėno stadione pradžia 18 val.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...