"Stumbro" žaidėjai pradžiugino benamius šunis (VIDEO)

A lygos debiutantai „Stumbro" futbolininkai, tarpe tarp varžybų, kelias valandas skyrė keturkojams žmogaus draugams – jie kartu su Futbolo.tv komanda lankėsi gyvūnų prieglaudoje VšĮ „Penkta koja".

Į Linksmakalnyje įsikūrusius beglobių šunelių namus komandos atstovai atvyko ne tuščiomis - jų gyventojams atvežė taip reikalingo šunų ėdalo. Vėliau svečiai susipažino su ten priglaustais gyvūnais, kiekvienas „Stumbro" atstovas pakaitomis juos vedžiojo aplinkinėje teritorijoje, su jais žaidė ir domėjosi kiekvieno jų istorija, galimybėmis patiems į namus parsivežti vieną iš augintinių. Pora taip praleistų valandų tikrai neprailgo, o svarbiausia – visiems suteikė puikių emocijų.

„Tai yra labai gražus reikalas ir mes labai džiaugiamės, kad galime prie to prisidėti. Kiekvienas žmogus turi jausti atsakomybę ir rūpintis tais, kurie patys negali savimi pasirūpinti. Todėl stengsimės dar ne kartą čia apsilankyti". – vizito metu sakė „Stumbro" sporto direktorius G. Klevinskas.

VšĮ „Penkta koja" atstovai papasakojo, jog yra daugybė būdų, kuriais žmonės gali padėti benamiams keturkojams: pagalba gali būti ne tik materialinė ar atvežant gyvūnams ėdalo ar kitų produktų. Labai daug laiko ir jėgų reikalaujanti misija – visų prieglaudos gyventojų nuolatinis vedžiojimas lauke ir jų priežiūra – tuo įsitikino ir patys „Stumbro" futbolininkai.

Komanda tikisi, jog paskatins ir kitus žmones skirti savo laiko prieglaudose gyvenantiems šuneliams - jų džiaugsmas po kartu praleistų akimirkų atperka viską!

fcstumbras.lt