Su L.Messi vienoje reklamoje filmavęsis E.Gaurilovas: "Jis yra labai uždaras žmogus"

„Trakų“ gynėjas Edvardas Gaurilovas kelerius savo karjeros metus praleido Ispanijoje, kur ne tik žaidė futbolą, tačiau ir dalyvaudavo įvairiose reklaminėse kampanijose. Vienoje jų, dabartiniam riteriui teko filmuotis su „Barcelonos“ žvaigžde Lioneliu Messi.

„Tiesiog taip gavosi. Buvau įsirašęs vienoje reklamos agentūroje, paskambino ir.. man pačiam buvo staigmena. Niekas man nieko nesakė ir paprašė atvykti į Olimpinį stadioną. Nuvažiavau ir žiūriu, kad kažkoks nesvietiškas judesys. Paklausiau, kas čia vyksta? Prodiuseriai atsakė, kad bus filmuojama reklama kartu su Lioneliu Messi. Tada jau nebekilo abejonių, kodėl toks sąmyšis ir kodėl visi taip laksto.

Aišku viduje buvo, kaip čia kas, tačiau jaučiausi gana ramiai. L.Messi yra labai uždaras žmogus. Jis tiesiog atėjo, pasisveikino. Jis kuklus – netgi sakyčiau per daug kuklus“, - apie netikėtą susidūrimą su geriausiu futbolininku teigė E.Gaurilovas.

„Pamišimo nebuvo, bet aišku buvo labai įdomu jį pamatyti taip arti šalia savęs. Norėjau įsitikinti, ar jis yra toks pat, koks ir realiame gyvenime. Pasirodo, kad taip. Labai uždaras ir kuklus žmogus“, - į gerbėjo klausimą atsakė futbolininkas, vėliau pažymėjęs, kad geriausiu futbolininku laiko ne argentinietį, o prieš dešimtmetį pasaulyje žibėjusį Ronaldinho.

fkt.lt