Suarezui ir Mascherano - grėsmė praleisti Karaliaus taurės finalą
Prieš antrąsias Karaliaus taurės pusfinalio rungtynes išvykoje su "Villarreal" komanda vyriausiasis "Barcelona" treneris turės spręsti nelengvą dilemą.
 
Katalonai laimėjo pirmąją akistatą "Camp Nou" stadione rezultatu 3:1 ir turi neblogas galimybes žaisti pirmajame šio sezono finale. Tačiau du "Barcos" futbolininkai rizikuoja praleisti lemiamą Karaliaus taurės susitikimą, jei trečiadienį vakare prieš save išvys geltonas korteles "El Madrigal" stadione.
 
Luisas Suarezas savo sąskaitoje turi du įspėjimus, kuriais arbitrai futbolininką "apdovanojo" ketvirtfinalio antrosiose rungtynėse su Madrido "Atletico" ir pirmajame pusfinalio mače "Villarreal". Dar viena gauta geltona kortelė automatiškai reikštų, jog Katalonijos klubo naujokas privalės praleisti svarbiausią turnyro mačą - Karaliaus taurės finalą gegužės 30 dieną.
 
Neaišku, ar Luisas Enrique ryšis išformuoti pastaruoju metu puikiai veikiantį savo komandos puolėjų trejetuką.
 
Panaši yra ir Javiero Mascherano situacija. Gynėjo ir atraminio saugo pozicijose galintis žaisti futbolininkas dvi geltonas korteles gavo abiejuose ketvirtfinalio mačuose su Madrido "Atletico" ir dabar, kaip ir L. Suarezas, atsidūrė pavojingoje situacijoje.
 
Vis tik čia "Barcelona" vyriausiojo trenerio planai atsiskleidė jau savaitgalį vykusiame Ispanijos čempionato mače su "Granada". Argentinietis žaidė visas rungtynes, tuo tarpu Gerardas Pique ilsėjosi, o Sergio Busquetsas aikštėje pasirodė tik po keitimo.
 
Visa tai leidžia daryti prielaidą, kad Luisas Enrique neleis J. Mascherano į aikštę antrosiose pusfinalio rungtynėse prieš "Villarreal" ir taip "pataupys" futbolininką lemiamai Karaliaus taurės dvikovai. Tiesa, "Barcai" dar reikia atsilaikyti mažiausiai 90 minučių "El Madrigal" stadione.

fcbarcelona.lt