„Sūduva” bendradarbiaus su Lietuvos kariuomene

Marijampolės „Sūduvos” futbolo klubas ir Lietuvos kariuomenė tęsia abiems pusėms naudingą bendradarbiavimą. Jis įtvirtintas bendradarbiavimo sutartimi, kurią pasirašė „Sūduvos” klubo   administracijos direktorius Karolis Skinkys ir kapitonas Paulius Lukošiūnas. 

„Tiek Lietuvos kariuomenė, tiek „Sūduvos“ futbolo klubas propaguoja sveiko gyvenimo principus, skatina visuomenę užsiimti prasminga veikla, vykdo patriotinę, auklėjamąją misiją“, – pažymėjo kapitonas Paulius Lukošiūnas.

Paklaustas apie  karių domėjimasi sportu ir konkrečiai futbolu, Paulius Lukošiūnas teigė, jog kariuomenė – tai visuomenės dalis ir domėjimasis sportu, aktyviu laisvalaikiu yra panašus, kaip ir mūsų visų požiūris. „Bendradarbiavimas su sporto klubais ir komandomis, renginių, varžybų lankymas manau padės kiek „atplėšti“ laisvalaikiu nuo mobiliųjų telefonų ar planšečių jaunuolius, nes tą problemą jau pastebime ir pas mus“, – juokavo kariuomenės atstovas.

Lietuvos kariuomenės atstovams ir jų svečiams „Sūduvos“ futbolo klubas suteiks galimybę nemokamai lankytis komandos namų rungtynėse, vykdys bendrus švietėjiškus projektus, savo komunikacijos kanalais platins informaciją apie bendrai vykdomus projektus.

Savo ruožtu, Lietuvos kariuomenė suteiks galimybę „Sūduvos“ futbolo klubo atstovams apsilankyti kariniuose daliniuose pažintiniams vizitams, dalyvaus bendruose renginiuose ir socialinėse iniciatyvose.