"Sūduva" kviečia futbolo gerbėjus iš visos Lietuvos susitikti

Lietuvos futbolo gerbėjai liepos 27-ąją (ketvirtadienį) turės retai pasitaikančią galimybę šalyje išvysti UEFA Europos lygos atrankos III etapo rungtynes. Marijampolės „Sūduva“, išbandysianti jėgas su vienu stipriausių Šveicarijos klubų – „Sion“, kviečia į rungtynes atvykti populiariausiai pasaulio sporto šakai neabejingus žmones iš visos Lietuvos.

Pasitelkęs miesto šūkį „Susitikime čia“ ir futbolininkus, Marijampolės klubas parengė keletą reportažų apie gražiausias miesto vietas, kurias žaidėjai rekomenduoja aplankyti Sūduvos sostinės svečiams.

Pirmasis vieną gražiausių Marijampolės vietų – Poezijos parką – pristatė Robertas Vėževičius.

 

 

Rungtynės tarp „Sūduvos“ ir „Sion“ Marijampolės „Arvi“ arenoje liepos 27-ąją prasidės 20 val. Futbolo gerbėjai jau gali įsigyti bilietus į rungtynes bilietai.lt tinklalapyje ir kasose, o nuo antradienio bilietais bus prekiaujama ir Marijampolės stadiono kasoje.

„Sūduva“, šį sezoną nuolat skatinanti aistruolius pirkti bilietus iš anksto, ir vėl nepaliks jų be dovanų. Burtais išrinktas vienas iš įsigijusiųjų bilietą iš anksto bus apdovanotas Marijampolės baro „Winis“ 15 eurų čekiu sąskaitai apmokėti!