„Sūduva“ linksminasi: legionieriai tęsia pažintį su lietuviška muzika  (VIDEO)

Tvirtai Lietuvos futbolo A lygos čempionate pirmaujančios Marijampolės „Sūduvos“ žaidėjai smagiai leidžia laiką ir už aikštės ribų. Čempionų klubas toliau supažindina komandos legionierius su lietuviškos muzikos hitais ir fiksuoja smagias jų reakcijas.

A lygoje „Sūduva“ po 11 turų turi 29 taškus ir 10 taškų lenkia antrąją vietą užimantį Vilniaus „Žalgirį“. Artimiausias rungtynes marijampoliečiai žais gimtojoje „Arvi“ arenoje sekmadienį 19 val. su trečiąją vietą čempionate užimančiais „Trakais“ (18 taškų).

Antrojoje muzikinio ciklo dalyje „Sūduvos“ brazilas Bruno Dybalas, kroatas Andro Švrljuga, prancūzas Alassane’as N’Diaye, serbas Aleksandaras Živanovičius ir Rigino Cicilia iš Olandijos karalystei priklausančios Kiurasao salos Karibų jūros regione susipažino su Monikos Linkytės „Po dangum“, Monikos Pundziūtės „Palauk dar“, BIX „Visi dievai/Savęs neapgausi“, Marijono Mikutavičiaus „Trim milijonais“ ir legendine „Reikėjo berniukams“.

Skirtingų muzikinių skonių futbolininkai savo favoritėmis pasirinko skirtingas dainas, tačiau ir vėl visiems labiausiai įstrigo linksma A. Švrljugos reakcija į „Tris milijonus“. Daug metų Lietuvoje rungtyniaujantis kroatas paprašė maksimaliai pagarsinti dainą, o vėliau – surasti ją „Youtube“. Baigus filmavimą, visa futbolininkų kompanija namo keliavo iš Andro telefono visu garsu aidint M. Mikutavičiaus balsui.

fksuduva.lt