"Sūduvos" komanda pasipildė puolėju

Lietuvos čempionė Marijampolės „Sūduva“ pasirašė kontraktą su Bosnijos ir Hercegovinos bei Austrijos pilietybes turinčiu puolėju Mihretu Topčagičiumi.

Šiandien 30-ąjį gimtadienį švenčiantis 193 cm ūgio futbolininkas dar būdamas mažas su tėvais dėl karo paliko gimtąją Bosniją ir užaugo bei žaisti futbolą išmoko Austrijoje.

Beveik visa M. Topčagičiaus karjera prabėgo taip pat Austrijoje, tik 2014-2016 metais jis buvo išvykęs į būtent Vladimiro Čeburino treniruotą Karagandos „Šachtior“ komandą Kazachstane. Austrijoje „Sūduvos“ naujokas rungtyniavo „Karnten“, „Admira Wacker“, „Altach“ ir „Wolfsberger“ klubuose. Būtent pastarajame M. Topčagičius praleido ir 2017-2018 metų sezoną.

Į Marijampolę atvykusiam puolėjui tai nėra pirmasis apsilankymas Lietuvoje. Su „Šachtior“ jis lankėsi Klaipėdoje, kai ši komanda varžėsi su „Atlantu“ Europos lygos turnyre. Uostamiestyje rungtynės baigėsi 0:0, o Karagandoje M. Topčagičius įvarčiu prisidėjo prie savo komandos pergalės rezultatu 3:0.

Marijampolės čempionų komandoje puolėjas vilkės 33 numeriu pažymėtais marškinėliais ir komandoje debiutuoti gali jau šeštadienį per LFF taurės turnyro rungtynes su „Trakais“.

fksuduva.lt