"Sūduvos" vartininkas: dar niekas nebaigta (VIDEO)

Europos lygoje šį sezoną Marijampolės „Sūduvą“ nuo įvarčių ne kartą gelbėjęs vartininkas iš Kroatijos Ivanas Kardumas tiki, kad per atsakomąsias rungtynes su Razgrado „Ludogorec“ mūsų komanda gali pasirodyti daug geriau nei išvykoje ir pasiekti teigiamą galutinį rezultatą.

„Gerai žaidėme pirmajame kėlinyje, taip pat geros buvo ir antrojo kėlinio pirmosios 10 minučių. Deja, pralaidome įvartį, o jų kraštų žaidėjai įsibėgėjo vis labiau ir labiau. Tačiau turime pasakyti, kad kova dar nėra baigta, viskas yra įmanoma per antrąsias rungtynes, – po pralaimėjimo 0:2 Razgrade kalbėjo vartininkas. – Žaidėme su aukšto lygio komanda, kuri yra labai gerai vertinama Europoje, nuolat žaidžia Čempionų lygoje ar Europos lygos grupių etape. Manau, pasirodėme Razgrade gerai ir turime priežasčių išlikti optimistais prieš antrąsias rungtynes.“

I. Kardumui optimizmo įkvepia faktas, kad šį sezoną „Sūduva“ namie jau nugalėjo labai pajėgias komandas.

„Normalu, kad išvykoje šeimininkai kuria spaudimą, stengiasi mušti įvarčius. Tačiau tai yra atkrentamosios varžybos. Žaisdami su Soligorsko „Šachtior“, „Sion“ įrodėme, kad sugebame ir galime gerai žaisti su aukšto lygio komandomis. Neabejoju, kad turime galimybių sėkmingai pasirodyti per antrąsias rungtynes, nes Marijampolėje jokia komanda nėra favoritė žaisdama su mumis. Pastarojo meto rezultatai ir statistika tai įrodo. Tikime, kad per antrąsias rungtynes galime pasirodyti daug geriau“, – teigė vartininkas.

Atsakomąsias rungtynes komandos žais Marijampolėje rugpjūčio 24-ąją (20.30 val.). Lietuvos futbolo gerbėjai gali įsigyti bilietus į antrąsias rungtynes bilietai.lt tinklalapyje ir kasose.