Suskaičiuotas laikas, kurį Neymaras šiame PČ praleido gulėdamas ant žemės

Šiame pasaulio čempionate daug kalbų susilaukia brazilų žvaigždė Neymaras, kuris į save dėmesį atkreipia ne tik 2 pelnytais įvarčiais – brazilas yra dažniausiai bauduojamas ir ilgiausiai laiko ant žemės sustabdžius žaidimą praleidęs žaidėjas.

Šveicarijos televizija RTS ryžosi suskaičiuoti, kiek laiko iš rungtynių atėmė Neymaro gulėjimai ant žemės ir paaiškėjo, kad per keturis sužaistus mačus 23 kartus varžovų pražangas išprovokavęs Neymaras ant žemės praleido beveik 14 minučių.

Ilgiausiai Neymaras žaidimą stabdė mače su Meksika – dėl jo komandos žaisti negalėjo net 5 minutes 29 sekundes. Ilgiausiai užtruko jo bandymas įtikinti arbitą, kad Miguelis Layunas jį sužeidė 71-ąją minutę, kai ant žemės brazilas raitėsi beveik dvi minutes.

Susitikime su Serbija ant žolės Neymaras praleido 1:56 minutės, su Kosta Rika 2:45 minutės, o su šveicarais 3:40 minutės, o iš viso jis tokiu būdu išvaistė 13:50 minučių.

Ta pati televizija paskaičiavo ir visą laiką, kurį komandos vidutiniškai praleidžia nežaisdamos – per mačą vidutiniškai veiksmas nevyksta 13 minučių ir 10 sekundžių, o arbitrai vidutiniškai kompensuoja tik kiek daugiau nei pusę šio laiko – 6 minutes ir 59 sekundes.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...