Švedijos rinktinės treneris: vokiečiai po pergalingo įvarčio elgėsi negarbingai (VIDEO)

Šeštadienį dramatiškose rungtynėse dabartinė pasaulio čempionė Vokietija paskutinėmis sekundėmis išsigelbėjo, 2:1 nugalėjusi Švedijos futbolininkus. Pergalingą įvartį Toni Kroosas pelnė jau tiksint paskutinėms rungtynių sekundėms, o tai sukėlė didžiulį vokiečių emocijų proveržį, rašoma lrytas.lt svetainėje.

Po mačo pabaigos keletas Vokietijos delegacijos narių ėmė demonstratyviai ploti ir baksnoti pirštais į Švedijos komandos suolelį. Tai sukėlė konfliktą ir abiejų komandų atstovų apsistumdymą.

„Vokiečiai ėmė rodyti visokius gestus mums ir tai tikrai privertė mane supykti, mūsų visa komanda buvo susierzinusi. Kovėmės 90 minučių su vokiečiais ir jie rungtynių pabaigoje turėtų spausti mums rankas. Natūralu, kad mes esame labai supykę dėl jų reakcijos“, – apie apsistumdymą pasakojo Švedijos rinktinės treneris Janne Anderssonas.

Tačiau švedai turi ir daugiau priežasčių būti itin nepatenkintais. Rungtynėse, 12-ąją minutę, teisėjas iš Lenkijos Szymonas Marciniakas, panašu, kad padarė šiurkščią klaidą, neskirdamas 11 metrų baudinio į Vokietijos rinktinės vartus.

Lenkų teisėjas neužfiksavo vokiečio Jerome'o Boatengo pražangos prieš švedą Marcusą Bergą, kuris buvo pabėgęs į akistatą su vartininku. S.Marciniakas nepasinaudojo vaizdo peržiūros sistema (VAR).

„To momento aš pats dar nežiūrėjau, bet kiti mūsų komandos nariai po vaizdo įrašo peržiūros sakė, kad ten buvo aiški pražanga ir turėjo būti skirtas 11 metrų baudinys. Teisėjas buvo toks užtikrintas, kad net nepasinaudojo VAR sistema. Tai apmaudžiausias pralaimėjimas per visą mano gyvenimą“, – konstatavo J.Anderssonas.

Pats J.Boatengas 82-ąją minutę gavęs antrąją geltoną kortelę buvo pašalintas iš rungtynių ir turės praleisti sekantį mačą.

Paskutinėse F grupės trečiojo rato rungtynėse Vokietija žais prieš Pietų Korėją, o Švedija susikaus su Meksikos rinktine. <blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">German officials taunt Sweden bench after final whistle, and handbags come out.<a href="https://twitter.com/hashtag/worldcup?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#worldcup</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/GERSWE?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#GERSWE</a>  <a href="https://t.co/44dqWdqPTa">pic.twitter.com/44dqWdqPTa</a></p>&mdash; Gilles (@GrimandiTweets) <a href="https://twitter.com/GrimandiTweets/status/1010632774322151428?ref_src=twsrc%5Etfw">June 23, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

lrytas.lt

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...