T. Adamsas: Ozilo įsigijimas buvo įžeidimas Wilshere'ui

Buvęs Londono "Arsenal" gynėjas Tony Adamsas tikina, kad už daugiau nei 40 mln. svarų sterlingų įsigydamas Mesutą Ozilą klubas įžeidė kitą savo saugą Jacką Wilshere'ą.

Vokietijos rinktinės narys į Angliją iš Madrido "Real" atvyko 2013 metų rugsėjį ir nuo to laiko "kanonierių" gretose sužaidė beveik 150 susitikimų.

Ozilas tapo vienu komandos lyderių, tačiau tai reiškė, jog trenerio Arsene'o Wengero pasitikėjimą prarado akademijos auklėtinis Wilshere'as, kuris, negana to, dar ir kamuojamas traumų, praėjusį sezoną apskritai praleido "Bournemouth".

"Įsigyti Mesutą Ozilą, kai mes tenai turime Jacką Wilshere'ą, kuris yra lygiai toks pat geras, buvo įžeidimas", - Adamsas pasakojo Standard Sport.

"Jeigu būčiau Jackas, būčiau pasibeldęs į Arsene'o duris ir pasakęs: "Kokio velnio jūs leidžiate 40 mln. svarų už šį žaidėją, kai aš galiu rungtyniauti lygiai taip pat gerai?"

"Daugelis sirgalių abejojo Ozilu bei jo noru laimėti. Kai turi futbolininką ir moki jam didžiulius pinigus, jis privalo prisidėti (prie pergalių - red. past.)."

Po sezono "Bournemouth" Wilshere'as turėtų sugrįžti į "kanonierių" sudėtį, tačiau kalbos apie jo išvykimą netyla ir, anot žiniasklaidos, jį savo gretose nori matyti Londono "West Ham" klubas.