T. Eliošius atsisveikino su "Žalgiriu"

Beveik pusantrų metų trukusioje Tautvydo Eliošiaus karjeroje FK „Žalgiryje“ padėtas taškas. 25 metų saugas nuo šiol atstovaus Jonavos „Lietavai“, kuriai buvo paskolintas praėjusiame sezone.

Su buvusiu „Žalgirio" futbolininku sutartis buvo nutraukta abipusiu susitarimu. Tapęs laisvuoju agentu, T.Eliošius sukirto rankomis su ekipa, kurioje pernai praleido dalį sezono. „Lietavoje“ T.Eliošius praėjusiame sezone sužaidė 12 rungtynių, per kurias įvarčių nepelnė, bet atliko 2 rezultatyvius perdavimus.

Per savo karjeros etapą „Žalgiryje“ ukmergiškis rungtyniavo 13-oje mačų, įmušė vieną įvartį bei 3 kartus asistavo komandos draugams. Vienintelį sykį T.Eliošius pasižymėjo praėjusio sezono Supertaurės dvikovoje su „Trakais“.

Ukmergėje gimęs T. Eliošius karjerą pradėjo „Šiaulių“ klube, kuriame sužaidė 93 rungtynes, pasižymėjo vienu įvarčiu ir rezultatyviu perdavimu, o 2013-aisiais kartu su komanda LFF taurės turnyre iškovojo antrąją vietą. 2014 metais jis persikėlė į Pakruojo „Kruoją“, o su šiuo klubu džiaugėsi tais pačiais metais iškovota antrąją vieta A lygoje. Gindamas „Kruojos“ garbę saugas sužaidė 53 rungtynes, pasižymėjo 5 įvarčiais bei 8 rezultatyviais perdavimais. 

„Žalgiris“ dėkoja T.Eliošiui už klube praleistą laiką ir linki sėkmės tolimesnėje karjeroje.

fkzalgiris.lt

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...