T. Kroosas "susprogdino" internetą (FOTO)

Vokietijos rinktinės ir Madrido "Real" klubo žvaigždė Toni Kroosas šmaikščia nuotrauka pasveikino savo socialinių tinklų sekėjus su 2017 metais.

26-erių metų saugas įkėlė Brazilijos rinktinę pašiepiančią nuotrauką - prie skaičiaus 20 nurodytas Brazilijos ir Vokietijos vėliavos. Šiuo atveju brazilų nuotrauka reiškia vienetą, o vokiečių - septynetą. Tai reiškia 2017 metus.

Priminsime, kad 2014 metų pasaulio čempionato pusfinalyje Vokietijos rinktinė turnyro šeimininkus brazilus pažemino laimėdama rezultatu 7-1. T. Kroosas šioje dvikovoje buvo pripažintas geriausiu mačo žaidėju - pelnė du įvarčius ir atliko rezultatyvų perdavimą.

T. Krooso įrašas "Twitter" tinkle sukėlė tikrą audrą - nuotrauka sulaukė 120 tūkstančių "Like" paspaudimų, o didžioji dauguma vartotojų, ypač brazilų, rašo apie nepagarbą visai jų šaliai bei T. Krooso bendraklubiams iš Brazilijos.

Pats T. Kroosas naujųjų metų ryte "Twitter" tinkle rašė: "Per daug dėmesio mažam juokeliui (šypsosi). Linkiu Jums saugių ir laimingų naųjųjų metų!"<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="und" dir="ltr"><a href="https://t.co/m8nE0yAwsP">pic.twitter.com/m8nE0yAwsP</a></p>&mdash; Toni Kroos (@ToniKroos) <a href="https://twitter.com/ToniKroos/status/815334139142533120">December 31, 2016</a></blockquote><script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>