T. Kroosas: žinome, kad Vokietijoje yra žmonių, kurie norėjo mūsų pralaimėjimo

Herojiško Vokietijos rinktinės įvarčio autorius Toni Kroosas džiaugėsi įspūdinga pergale prieš Švediją, tačiau pabrėžė, kad Vokietija šiuo metu yra susiskaldžiusi į dvi stovyklas.

Švedijos rinktinė vakar buvo arti to, kad išmestų vokiečius iš turnyro - jie pirmavo visą pirmąjį kėlinį, tačiau antrajame kėlinyje nebeatlaikė varžovų spaudimo: Marco Reusas antrojo kėlinio pradžioje išlygino rezultatą, o sensacingai paskutinę pridėto laiką minutę pergalę baudos smūgiu išplėšė T. Kroosas.

Vokietijos rinktinės sirgaliai triumfavo po šio įvarčio, tačiau kaip pabrėžė T. Kroosas, jų šalyje, kurioje dėl politinių įsitikinimų yra kritikuojama rinktinė, nemaža dalis tikėjosi, kad vokiečiai pralaimės.

"Turiu tokią nuojautą, kad nemaža dalis žmonių Vokietijoje norėjo, kad švedai mus eliminuotų, tačiau mes nebuvome pasiruošę jiems taip greitai suteikti šio malonumo", - kalbėjo T. Kroosas.

Pačiam T. Kroosui, apart pergalingo įvarčio į švedų vartus, rungtynės nebuvo pačios sėkmingiausios - jis prarado kamuolį, kai varžovai įmušė pirmąjį įvartį.

"Tai buvo mano kaltė, tačiau tas įvartis ją išpirko, ar aš klystu? Kartais taip jau nutinka. Sunku visada atlikti 400 perdavimų per rungtynes ir nesitikėti, kad vienas ar du iš jų bus netikslūs. Aš žinau, kad padariau klaidą ir bandysiu su tuo susitvarkyti", - pridūrė saugas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...