T. Walcottas: G. Bale'as yra trečias geriausias futbolininkas pasaulyje

Londono "Arsenal" krašto puolėjas Theo Walcottas nemano, kad Mesutas Ozilas ar Alexis Sanchezas yra geriausių futbolininkų trejetuke, o šalia Cristiano Ronaldo ir Lionelio Messi jis mato Garethą Bale'ą.

T. Walcottas ir G. Bale'as kartu yra žaidę "Southampton" klubo akademijoje. Anglą žavi Madrido "Real" žvaigždės universalumas - kaip karjeros pradžioje krašto gynėju žaidęs G. Bale'as tapo vienu geriausiu krašto puolėju, galinčiu žaisti ir "dešimtojo numerio" pozicijoje.

"Tai tik mano nuomone, tačiau būdamas sąžiningu sakau, kad Garethas Bale'as dabar yra trečias geriausias futbolininkas pasaulyje", - oficialiai UEFA.com svetainei sakė T. Walcottas.

"Kai žinai, kad jis buvo kairiojo krašto gynėjas ir per savo karjerą juda pozicijomis aukštyn, abejoti juo negali. Dabar jis gali žaisti krašto puolėjo ar 10-ojo numerio pozicijoje.

Tai tik parodo, ką galima pasiekti sunkaus darbo jėga. Su Garethu esame geri bičiuliai dar nuo tų laikų, kai gyvenome viename kambaryje "Southampton" akademijoje. Džiaugiuosi dėl jo", - pridūrė T. Walcottas.

G. Bale'as pastaruosius kelis mėnesius savo vertės negali įrodinėti - valas nerungtyniauja dėl traumos, tačiau iki jos spėjo sužaisti 16 rungtynių, pelnyti septynis įvarčius ir atlikti keturis rezultatyvius perdavimus.