T. Werneris: "Man United" yra vienas iš mano svajonių klubų

"RB Leipzig" snaiperis Timo Werneris atskleidė, kad vieną dieną norėtų žaisti "Premier" lygoje ir neatsisakytų keltis į "Liverpool" arba "Manchester United".

Tiesa, "raudonieji velniai" yra arčiau 22-ejų metų futbolininko širdies, tad atsisveikinus su Zlatanu Ibrahimovičiumi jiems reikėtų nukreipti žvilgsnį į "Bundesliga".

Kova dėl šio vokiečio parašo bus išties nelegva, nes juo domisi ne vienas Europos grandas, o pats puolėjas taip pat neturi aiškaus prioriteto.

"Žaidimas "Premier" lygoje yra mano svajonė", - Werneris pasakojo "FourFourTwo".

"Norėjau atstovauti dviems ar trims klubams, o "Manchester United" yra vienas iš šių klubų. Visgi, tikriausiai ne per artimiausius kelerius metus - vėliau, kai mano anglų kalba bus šiek tiek geresnė. Labai gerai jaučiuosi "RB Leipzig" gretose."

"Manchester United" bei "Liverpool" yra komandos, kurias Anglijoje stebėjau nemažai. Buvau nedidelis jų dviejų sirgalius, nes jos turi labai daug istorijos. Kai treneriu dirbo Alexas Fergusonas, "United" laimėjo viską ir žaidė išskirtinai."

"Liverpool" taip pat turi savo stadioną bei jo atmosferą. Visgi, kai turėsiu nuspręsti, aš esu labiau linkęs į "Manchester United" nei į "Liverpool".

"Dabar esu tokioje padėtyje, kai vienoje ar kitoje ateities stadijoje norėčiau žaisti tokioje komandoje, kuri laimi titulus."

Tiesa, verta priminti, jog Werneris anksčiau yra sakęs, kad jam sunku būtų atmesti ir "Manchester City" pasiūlymą, o Ispanijoje jis svarstytų galimybes rungtyniauti tiek Madrido "Real", tiek "Barcelona" gretose.

Dabartinė snaiperio sutartis su "Leipzig" galioja iki 2020-ųjų. Atstovaudamas šiam klubui vokietis šį sezoną per 23 "Bundesliga" mačus įmušė 10 įvarčių.