Tarp devynių kandidatų užimti "Everton" trenerio postą ir M. Pellegrini bei D. Moyesas

Spaudoje pasirodė informacija, jog „Everton“ naująjį klubo trenerį renkasi iš devynių kandidatų. Tarp jų yra ir ne kartą ganduose minėti strategai, tačiau šį kartą buvo atskleista, jog komandos treneriu pretenduoja tapti ir Manuelis Pellegrini ar Davidas Moyesas.

„Everton“ ekipa Roberto Martinezą atleido dar šį mėnesį, o nuo tos aimirkos jie pasinėrė į naujojo trenerio paieškas. Daily Mirror teigimu, „irisai“ turi devynis kandidatus į šį postą.

Pasak pranešimo, „Everton“ labiausiai norėtų Ronaldo Koemano, tačiau jų galimybės persivilioti jį iš „Southampton“ ekipos nėra laikomos itin realiomis. Būtent dėl to ilgą laiką pagrindiniu pretendentu buvo laikytas iš „Ajax“ pasitraukęs Frankas De Boeris, tačiau neseniai buvo prenešta, jog „Everton“ vadovai susitiko su šį sezoną „Manchester City“ treniravusiu Pelegrini, o dabar būtent šis treneris lažybų kontorose yra laikomas pagrindiniu favoritu perimti „irisų“ trenerio postą.

Tarp kitų strategų, kurie yra šiame sąraše, minimos Marko Hugheso, Unai Emery bei netikėtai jame atsidūrusios Rafa Benitezo ir Davido Moyeso pavardės. Benitezas vos kovą atvyko dirbti į iš „Premier“ lygos iškritusią „Newcastle United“ ekipą, o vienuoliką metų „Everton“ klube iki išvykimo į „Manchester United“ dirbęs Moyesas pastaruoju metu buvo siejamas su darbu kitoje su „Premier“ lyga atsisveikinusioje komandoje – „Aston Villa“.