Tauragės futbolui vadovaus kriminaliniame pasaulyje žinomas A. Pukelis

Tauragės apskrities futbolo federacijoje (TAFF) – galbūt ir lauktos, tačiau šiek tiek netikėtos permainos. Lapkričio pradžioje vykusiame neeiliniame posėdyje atstatydintą 15 metų federacijai vadovavusį Sigitą Jukną vienbalsiu visų federacijos narių pritarimu pakeitė verslininkas Arūnas Pukelis. Būtent A.Pukelis, kurį tam tikruose žmonių sluoksniuose vadina „šviniumi“, yra konfliktavęs su dabar iki gyvos galvos kalėjime sėdinčio Henriko Daktaro sūnumi Enriku. Teigiama, kad A.Pukelis yra kriminalinis „autoritetas“.

Teigiama, kad per penkiolika metų Tauragės futbolas ne itin buvo puoselėjamas ir reikėjo imtis tam tikrų kardinalių priemonių, keičiant situaciją. Miestas Lietuvos futbolo A lygoje turėjo savo komandą – Tauragės „Taurą“, tačiau dėl sunkios finansinės situacijos jis atsidūrė pirmoje lygoje ir užima kol kas vos 17 vietą.

Nors A.Pukelį vadovauti apskrities futbolo federacijai buvo prašoma ne vienerius metus, jis tai sutiko padaryti tik šiemet.

Paklaustas, ko, jo nuomone, Tauragės futbolui šiandien trūksta labiausiai, A.Pukelis sakė, kad tinkamo dialogo tarp „Tauro“ ekipos, vietos savivaldybės ir Tauragės apskrities futbolo federacijos vadovų. Naujasis prezidentas tvirtino, kad futbolas nėra tik žaidimas – tai esąs socialinis reiškinys, turintis nemenkos įtakos visos bendruomenės gyvenimui, rašo kurjeris.lt

„Puikus pavyzdys – Vokietija. Ten kiekvieno kad ir nedidelio miestelio bendruomenei yra garbės reikalas turėti gerą futbolo komandą. Taip sukuriama puiki infrastruktūra, prie klubų įkuriama daugybė jaunųjų futbolininkų grupių, o kiekvienos rungtynės tampa tikra švente visiems bendruomenės nariams. Taip pat noriu teisingų santykių su mūsų rajono valdžia. Esu maksimalistas, tačiau sugebu mąstyti blaiviai ir manau, kad mano pasiūlymai turėtų sudominti tiek tarybą, tiek visą futbolo bendruomenę, – kurjeris.lt kalbėjo A.Pukelis.

lrytas.lt

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...