Teisėjo klaidų kupinoje dvikovoje - "Man City" pergalė prieš "Stoke City" (VIDEO)

14 valandą 30 minučių Anglijos "Premier" lygoje prasidėjo antroji 2-ojo Anglijos "Premier" lygos turo dvikova.

"Stoke City" savo žiūrovų akivaizdoje susitiko su "Manchester City". Teisėjo klaidų kupinoje dvikovoje abi komandos realizavo diskutuotinus 11 metrų baudinius, tačiau Sergio Aguero ir Nolito dubliai atvedė "miestiečius" į antrąją pergalę šiame Anglijos čempionato sezone.

Rungtynes kur kas aktyviau pradėjo svečiai iš Mančesterio, kurie žaidė Pepui Guardiolai būdingą kamuolio kontrole paremtą futbolą. 27-ąją minutę prie "Stoke City" vartų buvo paskirtas pirmasis ir nemažai kalbų sukėlęs 11 metrų baudinys. Ryanas Shawcrossas po standartinės situacijos ranka šiek tiek prilaikė Nicolasą Otamendi, o Mike'as Deanas nedvejodamas skyrė 11 metrų baudinį, kurį sėkmingai realizavo S. Aguero.

Jau po devynių minučių "Man City" ekipai pavyko įgyti dviejų įvarčių pranašumą. Po pakelto Kevino De Bruyne baudos smūgio puikiai galva sužaidė ir kamuolį į varžovų vartininką pasiuntė argentinietis S. Aguero.

Pirmojo kėlinio pabaigoje "Stoke City" galėjo sušvelninti atsilikimą, tačiau rungtynių teisėjas neskyrė akivaizdaus 11 metrų baudinio.

Vis dėlto antrajame kėlinyje "puodžiai" galiausiai sulaukė ir sau palankaus sprendimo iš teisėjo. 49-ąją minutę Raheemui Sterlingui buvo užfiksuota pražanga baudos aikštelėje, nors iš vaizdo pakartojimo įžvelgti kažką neleisto - nebuvo įmanoma. Bojano Krkičiaus koja nesudrebėjo ir "Stoke City" pelnė pirmąjį įvartį nuo 11 metrų žymos.

Daugiau pasiūlyti aikštės šeimininkai nebegalėjo, o rungtynių pabaigoje suspindėjo po keitimo pasirodęs Nolito. Krašto puolėjas iš Ispanijos per devynias minutes pelnė du įvarčius ir padėjo komandai pasiekti užtikrintą pergalę.

Tai buvo antroji "Man City" pergalė "Premier" lygos sezone. Tuo tarpu "Stoke City" lieka be pergalės skonio ir savo sąskaitoje turi vieną tašką.

Rezultatas:

"Stoke City" 1 - 4 "Man City"
27' [0 - 1] S. Aguero (11 m. baudinys)
36' [0 - 2] S. Aguero
49' [1 - 2] B. Krkič (11 m. baudinys)
86' [1 - 3] Nolito
90+5' [1 - 4] Nolito

Turnyrinė lentelė: