Th.Vermaelenas pasiruošęs debiutuoti "Barcelona" gretose
Praėjusių metų vasarą "Barcelona" ekipą papildęs belgas Thomas Vermaelenas baigė beveik pusmetį trukusią reabilitaciją po operacijos ir gali rungtyniauti visa jėga.
 
Tai konstatavo šeštadienį futbolininko sveikatos patikrinimą atlikę Katalonijos klubo medikai.
 
Th. Vermaelenas pakinklinės sausgyslės traumą gavo pernai Brazilijoje vykusio pasaulio čempionato mače su Rusija, kurį Belgijos rinktinė laimėjo 1:0.
 
Šios sveikatos problemos nesutrukdė žaidėjui rugpjūčio mėnesį iš Londono "Arsenal" persikelti į "Barcelona". Už gynėją katalonai sumokėjo 10 milijonų eurų.
 
Vis tik belgo debiuto naujoje ekipoje reikėjo gerokai palaukti.
 
Th. Vermaelenas sužaidė vienerias draugiškas rungtynes "Barcelona" jaunimo komandos sudėtyje ir atrodė, jog futbolininkas netrukus bus pasiruošęs žaisti ir elitinėje ekipoje, tačiau netrukus pasigirdo niūros žinios.
 
Praėjusių metų lapkričio pabaigoje "Barcelona" paskelbė, kad žaidėjui vis tik teks atlikti dešinės kojos šlaunies raumens operaciją. Suomijos sostinėje Helsinkyje futbolininką operavo chirurgas Sakari Orava, o reabilitacijos procesą Katalonijoje prižiūrėjo "Barcelona" specialistai.
 
Manoma, kad Th. Vermaelenas jau galės pasirodyti aikštėje antradienį žaidžiamose Ispanijos čempionato rungtynėse su "Getafe".

fcbarcelona.lt

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...