Tite: Neymaras vis dar nėra pasiruošęs šimtu procentų

Brazilijos rinktinės treneris Tite prieš artėjančias pirmąsias pasaulio čempionato rungtynes spaudos konferencijoje pareiškė, kad ryškiausia šalies futbolo žvaigždė vis dar nėra optimaliausios formos.

Šiandien Brazilija pradės savo kelionę pasaulio čempionate - jie 21 valandą susigrums su Šveicarija. Neymaras nuo vasario mėnesio nerungtyniavo savo klube, tačiau žaidė Brazilijos rinktinės draugiškose rungtynėse ir jau demonstravo puikius rezultatus.

"Neymaras nėra pasiruošęs 100 procentų, tačiau jo fizinės savybės jam suteikia pranašumo. Jo greitis neįtikėtinas, tačiau jis to pilnai dar negali išnaudoti", - sakė Tite.

"Džiaugiamės, kad jis yra su mumis, nes prieš keletą ar daugiau savaičių negalėjome įsivaizduoti, kad jis bus tokioje geroje stadijoje", - pridūrė strategas.

Paklaustas, ar Neymaras yra svarbiausias žmogus jo komandoje, Tite išliko profesionalus: "Nemanau, kad jis yra lyderis - mūsų stiprybė yra grupė, kurią mes turime.

Mes esame stipri ir konkurencinga komanda, turinti savo žaidimo stilių ir esanti tarp kandidačių laimėti pasaulio čempionatą."